hocam konu açılmış yeni bir konu açmak istemedim inşallah siz gitmeden son sorumada cevap alabilirm
kızım 1,5 yaşında 3 gündür 38,5 geçmeyen ara ara ateşi vardı çok önemsemedim neşesi keyfi yerindeydi keyfi bozulduğu zamanlarda calpol verdim oda geceleri huzursuzdu uykularında
dün hafif ishal gibiymiş 2 kez ishal olarak yapmış birde ara ara miğdesi bulanıyor gibi kusmuyor yanlız dün gece uykudan ağlayarak uyandı burnuda tıkalı gibiydi cold mix damalttım dahada rahatladı ve 2 kes balgam kustu öksürük vs yok gün içerisinde iyi hiçbir şikayeti yokmuş neden geceleri huzursuz oluyor hocam birde ben boğazlarımdan epey rahatsızım öksürük vs felan var benden ona bulaşmış olabilri mi kızımın bu durumun arkasından öksürük gelme olasılığı var mı geçen sene öksürükden çok sıkıntılar çektim o yüzden korkuyorum doktora götürmeli miyim hiçbişy kullanmadım henüz
herşey için çok teşekkürler sizi tanımak benim için büyük bir onurdu hocam şimdi kendi kendime düşünüyorum siz olmazsanız ne yaparım die çünkü ne zaman başım sıkışsa yardım ettiniz
allah razı olsun sizden aramıza çabucak dönmeniz dileğiyle