Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bronşiolit mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbronşiolit mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
solaris38 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: bronşiolit mi?
    Gönderim Zamanı: 13 Haz 2011 Saat 17:01
Merhaba hocam
oğlum 3. bronşiolitini geçirdiği için ve bende astım olduğu için alerjisi oldugu düşünülüp kan ve alerji testleri yapıldı ki 5 yaşdan önce kesin sonuç verilmediğini biliyorum ama biliyosunuz bir dr fikrimizi bildiklerimizi anlatmaya çalışsak bu kadar biliyodun bana niye geldin deniyor...(3 hafta önce başlayan hastalığımız süresince istememe ragmen inatçı ateş yüzünden antibiyotik kullandım ve 1 haftada öksürük hırıltı nefes problemi sona erdi ve ek olarak sadece bal ve limon verdim 2-3 gün önce yine tekrarladı ve devam ediyor) alerji dr umuz ile yarın görüşeceğim ne ilaçlar kullanmamızı ister bilmiyorum ama tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şöyle ki: dün gece fakülte acile gittik yeni antibiyotik kullandığı için antibiyotik verilmedi sadece 6 saatte 1 ateş düşürücü ve ventolin buhar vermemiz söylendi ventolin çok rahatlatıyor şuan öksürük söz konusu değil ama burnumuz feci tıkalı ve açmak için her yolu denememe ragmen açamıyorum cold mix, okaliptus herşeyi denedim fikirlerinizi bekliyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2011 Saat 09:45
İliadin burun damlası kullanmadı iseniz, 3 gün günde 2x2 şer damla  kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
solaris38 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2011 Saat 13:26
hocam teşekkür ederim birde merak ettiğim diş çıkarma grip belirtisi gösterebilirmi çünkü 2-3 gündür devam eden bu burun tıkanıklığı rahatsızlığıyla beraber yanaklarında kızarma,salya akıntısı,kulak kaşıma, huysuzluk,yemek yememe isteği ve sürekli birşeyleri ısırma isteği duyuyur oğlum.29 aylık şuan.yoksa eski hastalığından arta kalan enfeksiyonla birlikte diş çıkarma bir araya gelincemi böle bir tablo ortaya çıktı.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2011 Saat 11:00
Diş herhangi bir rahatsızlık yapmaz. Çocuğunuz "Grip" geçiriyor. Eski maillere bakın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.