Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bademcik iltihabı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbademcik iltihabı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ferhan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24
Mesajın Direkt Linki Konu: bademcik iltihabı
    Gönderim Zamanı: 07 May 2011 Saat 17:08
hocam kızım 27 aylık 4 gün önce burun akıntısı gözde çapaklanma başladı. ateş çıktı. öksürük var.gece gözleri kapandı. kustu da. çok huzursuz özellikle geceleri.hırıl hırıl uyuyamıyor. ç. doktoruna götürdük boğazı iltihaplı kulakları kızarmış, tahlile gerek yok beyazlıkları siz bile görebilirsiniz dedi.zimaks, calpol dolven dönüşümlü,rhinfant burun spreyi, benical tobrased yazdı.   aynı gün benim de boğazımda aşırı bir acı yutkunamama gece de ateş oldu tek gözüm de çapaklandı sesim de biraz gitti   kbb ye gittik kızım için aynı şekilde bademcikleri çok iltihaplı kulakları da kızarık dedi..antb. değiştirip amoklavini,ateş düşürücü de pedifeni verdi.
şimdi en son denileni kullanıyorum ama ateş devam ediyor.gece çok ateşlendi.hiçbirşey ağzına koymuyor.içirdiğim ilacı da kustugündüzleri daha iyi..
antb. başlar başlamaz ateşinin düşmesi bidaha çıkmaması gerek miyormu burun spreyini ve benicali kullanmadım kullanayımmı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117976
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2011 Saat 10:57
Antibiyotik gerektiren bir durum olsa idi, şimdiye kadar iyileşmeniz gerekiyordu. Hala şikayetlerinizin devam etmesi, teşhisin biraz "sallama" olduğunu gösterir.. Grip geçiriyorsunuz, 3-5 gün ateşiniz olacak, burun akıntınız önce "sugibi" , sonra "beyaz-süt manzarasında" ve en sonunda iyileşirken, "Bally" gibi olacak.. Eski maillerede bakın..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.