Merhaba Nilçin Hanım.
Kızım 5 yaşında.okula gidiyor,ayrca 2 senedir özel bale dersi alıyor.
Özel hayatımızda geçen senelere göre herhangi bir değişiklik yok,babasıylada benimlede arası gayet iyi,çalıştığım için geçen seneler ananesi baktı,bu senede okuldan sonra ananesine geliyor,akşam alıyoruz kısaca düzenimiz aynı.Ancak, okulu net bilemiyorum fakat özellikle bale derslerinde özel ilgi beklemeye başladı,çok sevdiği halde bazen benimde ders salonuna girmemde ısrar ediyor veya bale yapmayacağım gibi konuşmalar yapıyor,çok yetenekli balede, fiziğide çok uygun vede öğretmeni çok memnun,ancak bale hocası da değişikliğin farkında ,ders esnasında ilgi çekmek için yorumladık biz,küsme v.s. gibi davranışlar yapmaya başlamış.Adeta geçen seneki çocuk o değil gibi.hoplaya zıplaya derse girerdi.
Nedenini nasıl öğrenebilirim,zaman zaman soruyorum ama canım istemedei v.s.geçiştiriyor,çokta üzerine gitmek istemiyorum,yanlış yorumlayacağı konuşmalar yapmamak için.
Nedeni ne olabilir,nasıl davranmamız gerekir,gerekbenim açımdan gerek bale öğretmeni açısından yaklaşımız nasıl olmalı acaba.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
SAYGILAR.