sayın büyükgebiz sizi televizyondanda takip ediyorum.verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.benim kızım 6 aylık.4,5 aylıkken alt ön iki dişini çıkardı.birkaçgün dışında pek sıkıntılı olmamaıştı.şimdi üstler kabardı ama henüz çıkmadı.dişleri çıkarken bir bebek bu kadar huy değiştirirmi diye merak ediyorum.sorunun ne olduğunu tam çözemedim açıkcası.
meme emmek istemiyor,uykusu geliyor uyumak istemiyor.özellikle akşam başlayıp geceyarısına kadar çok huysuzlanıyor.normalde ağlamayan kızım çok ağlamaya başladı.boğulana kadar bağırıp ağlıyor.ek gıdaya yeni geçtik.patates,havuç ve irmik kaynatıp püre halinde veriyorum,arasırada yoğurt.elma püresinide çok seviyor.bunun dışında henüz birşey vermiyorum.bunlardan dolayı gazı artmış olabilirmi.normaldede gazlı çünkü.
birde kızım artık anne ve babayla yetinmiyormu acaba?ben sık sık farklı insanlar ve yerler görmesi için gezdirdim doğumundan bu yana.evle hiç ilgilenmeyip onunla oyunlar oymuyorum,şarkılar söylüyorum ama sıkıldı galiba artık.şuan başkaları evimize geldiğinde yada biz gittiğimizde çok mutlu oluyor.en huysuz halinde bile komşularımızı görse gülmeye başlıyor.
bunların değerlendirmesini yapıp bilgilendirirseniz sevinirim.biz malatyada oturyoruz.çocuk doktorları maalesef yalnızca çocukların fiziksel gelişimiyle ilgilenip motor gelişimine dikkat etmiyorlar.ben çocuğuma daha faydalı olmak adına yardım bekliyorum.saygılar
Düzenleyen cemrem - 04 Ara 2007 Saat 15:33