Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Avukat Begüm Tekin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Boşanma hakkında!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBoşanma hakkında!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6954
Mesajın Direkt Linki Konu: Boşanma hakkında!
    Gönderim Zamanı: 14 Mar 2011 Saat 08:30
Günaydın

Ne yazıcam nasıl yazıcam bilemiyorum
Eşimle tartıştık evdekı tüm benım aldıgım eşyaları kırıp gıttı
7 aylık hamıleyım bebegım dogana kadar ayrılmak ıstemıyodum affetmeme ragmen evden kactı

Bebegımın bır soyadı olsun ıstıyorum ben boşanmazsam o benı boşayamaz deılmı allahım sordugum sorulara bak başıma gelmez sanırdımConfused
Nafaka alabilecekmıyım ya ödemesse? offff
Evlılık cuzdanı bende gıdıp nufus daıresıne bebek dogunca  ben yada aılemden bırı bebegı kayıt ettırebılırmı öz babasının soy adı ıle ya babası nufusa almak ıstemesse???
Cok sagolun

Düzenleyen peperutka - 23 Mar 2011 Saat 15:54

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2011 Saat 15:58
Şuan adliyeye boşanma dilekçemi verdim avukat hanım
Darp raporum eşyaların kırıldıgına daır tutanak karakolda şikayet dılekçem mevcuttur

Ama eşim şuan çalışmıyor ben çalışıyorum kendım ıcın tazmınat alamam sanırım gelırım var dıye
Ama  cocuga babasından nafaka alabılecekmıyım benı aydınlatırmısınız?
Kolay gelsın iyi günler

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
begümtekin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 156
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2011 Saat 14:38
Merhabalar
Uzun zamandır tum surecı takıp edıyorum. Ancak sehir dısındaydım ve sabit bilgisayarım yoktu. Ipad den giriyorum. Mesajları okuyabiliyordum ancak nedense cevap yazamıyordum. Kusura bakmayın lutfen. Bugun dondum. Oncelikle lutfen merak etmeyin. eşinizden calıstıgınız ıcın nafaka talep edemezsiniz ancak oglunuzun her kosul ve sartta nafaka odemek zorunda. ıssız olması hıc bır seyı degıstırmez. Sadece tahsil kabılıyetınızı zayıflatır. Ancak elbet birgun işe baslayacak bunu unutmayın. Bunun dısında esınızden maddı manevi tazmınat talep edebilirsiniz. Mutlaka hukmedilir. Ayrıca savcılıga elınızdekı darp raporlarıyla ve sıkayet dileköenizle birlikte mutlaka basvuruda bulunun. Suc duyurusunda bulunmanız gerekır.  Yasadıklarınızdan yola cıkarak soyluyorum babanın sızden ve bebekten uzak durmasına dair karar da cıkarabilirsiniz. Ama mutlaka bır avukata basvurun. Tek basınıza bu ısın altından kalkmanız oldukca zor gürunuyor. Baska yardımcı olabilecegım bırsey va mı?
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2011 Saat 14:47
Öncelikle çok sagolun ilerde ogluma velayet davası açıp alabılırmı
Veya bana karşı tazmınat davası acabılırmı soy adımıda vermıcem dıyor...
Barodan avukat talep edebılırmıyım?

Ayrıca kırdıgı eşyaların parasınıda talep edıcem mumkunmu??

Boşanmak icin hangı evraklar gereklı tahmını nekadar sürer
kac şahıt yeter offff  keşke böyle olmasaydı!
Sizide sorulara bogdum inşalllah benı uzmek ıcın oglumu kacırmazCry

Düzenleyen peperutka - 24 Mar 2011 Saat 14:54

<
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2011 Saat 16:17
Tekrar Merhaba
Sizden tazminat talep etmesi söz konusu değil. Velayet için ilerde dava acabilir tabi ama cocugu alması cok zor unutmayın. Okuduklarım kadarıyla cocugun canına kast etmiş. Elinizde şikayetle ilgili evraklarınız var. Mutlaka savcılıga basvurun bu evraklarla. Bu basvuru şlerde cocugu almak istemesinin de elinde buyuk engel olacak. Soyadını verecek ne demek vermem.  Gerekirse babalık davası acılır. Hangı sehırdesınız? Mutlaka Baronun kadın hakları merkezıne basvurun. Bildiğim kadarıyla calıstıgınız ıcın avukat tesis edilmez ancak sıze yol gğsterilir. Mutlaka basvurun. Avukatsız olmaz bu sürec. Cocugu kacırma suphenizle ilgili de mutlaka savcılıga sikayette bulunmalısınız. Kırdıgı eşyaların tazmını elbette mumkun talep edebilirsiniz. Anlaşmalı bosanma olsaydı tek celsede biterdi. Ancak bu durumda bir ile bir bucuk sene arasında diye dusunuyorum. Zaten evlisiniz. Bu durumda cocugun soyadını vermemesı gıbı bırsey sozkonusu degıl. Bos atıyor . Meraklanmayın lutfen..
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2011 Saat 16:21

İstanbul büyükçekmecedeyim  çok soru sordugumun farkındayım

Begüm hanım mutsuzum  çaresızım bu konularda hıcbılgim yok nısan 1 de 1 yıllık evlı olacaktım kader!
Baro nerdedır bılmıyorum bıle avukatsız verdım dılekcemı sız hangı semttesınız?
 Baroya hangı evraklarla gidicem ?
Çok sagolun allah razı olsun

Düzenleyen peperutka - 24 Mar 2011 Saat 16:28

<
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2011 Saat 13:12
Ofısım Leventte soylemıstım zaten. Diger uyelerın de bılgılenmelerı acısında İstanbul Barosu Taksımde Istıklal caddesınde bulunmaktadır. sahsen basvurabılecegınız gıbı telefonla basvuru da mumkunudr. Herhangı bır sorununuzda Kadın Hakları Merkezini aramaktan cekimeyin lutfen.
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2011 Saat 12:22
Tekrar merhaba

Eşimin resmı bıksc evragı bende dıploması pasaportu vb bana dava acacagını söylüyor
Evrklar yok dıyorum gormedım acıkcası vermek ıstemıyorum ceza alırmıyım
Bana hukukı yaptırımı ne olur?

Teşekkur

<
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.