Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kreşe alıştı fakat...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkreşe alıştı fakat...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Cerendy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Konu: kreşe alıştı fakat...
    Gönderim Zamanı: 17 Ara 2010 Saat 16:35
dr hnm merhaba
2006 doğumlu kızım busene tam gün kreşe başladı.ilk 2 hafta ağlamalarla ayrıldık fakat sonra kapıdan el sallayarak vedalaşarak girmeye başladı krese.2,5 ay herşey güzeldi yemeklerini düzenli olarak yiyordu kreşde.fakat grip geçirdiği için 3 gün okula göndermedim.3 günsüresince hep okulu sordu arkadaşlanı öğretmenini  özlediğini söyledi. 3günük tatil hafta sonuyla birleşti 5 gün gitmedi.6.gün okula gittiğindde sorun yoktu fakat bir ertesi gün sabah kreşe ilk başladığı günlerdeki gibi ağlamalı tepki gösterdi.ne olduğunu anlamadım.yaklaşık 2  haftadır hergün ağlayarak gidiyor kreşe.hergün başka birbahane.midem bulanıyor dedi ilk hafta yemek yemiycem diye ağladı.sonra karnım ağrıyor.arabada giderken evde yaptığı halde tuvaleti geliyor.ama bunları hep ağlayarak ifade ediyor. akşam ayrı sabah ayrı işkence yapıyor bana.konuşup çözüm bulmaya çalıştık.bal,recel ve tatlı çeşitlerini sevmediği için yemek yemiycem diyormuş.bende o yiyecekler varsa yeme.diğerlerini ye dedim tamam dedi.
ama sabah olunca yine aynı yerden başlıyor,ağlayarak.iyice bunalmış durumdayım sabrımı korumaya çalışıyorum ama bu durum beni çok üzüyor.kahroluyorum resmen.
Yorumunuzu bekliyorum
şimdiden tşkler

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2010 Saat 14:33
kararlı bir şekilde okula götürmeye devam edin. başlangıçta bu tür aralr düzeni bozabilir. o günlerde yapılan ve onun bilmediği bir şey onu rahatasız etmiş olabilir. evdeki el bebek gül bebek halini tekarar hatırlamış olabilir. evde kalırda TV izleyemeyeceğini, oyuncaklarıyla oyanyamayacağını söyleyebilrsiniz. uygunsanız bir iki gün okulda bir süre kalıp uzaktan gözlemlemeye çalışın, sizi gitti sandıktan sonra neler yaptığına bakın
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.