Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kabızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKabızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Banusahin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: Kabızlık
    Gönderim Zamanı: 11 Ara 2010 Saat 23:33

Sayın Kadir Bey; kızım şu anda 13 aylık ve yaşıtlarına göre uzun , kilosu da yerinde. (daha önce bahsetmiştim daha ayaklarını basmıyor) Yalnız doktor söylediği için kızıma dördüncü ayında verdiğim demir hapından sonra taa bu zamanlara kadar uzayan bir kabızlık sorunu oldu. Yaklaşık dört-beş ay gene doktor önerdiği için BİO-gaia isimli damlayı günde beş damla verdim. Besinlerini değiştirdim.Çok fazla su içmiyor böylelikle zaman içinde sorun iyice kronikleşti . Şu anda kakasını  çok zor çıkardığı için bezini açmak zorunda kalıyorum buna da çok tepki duyuyor ve benden kaçmaya başladı.Ne yapacağım çok çaresizleşmeye başladım. En son doktoru DUPHALAC isimli şurubu 2 ay süreyle kullanın tabi ki SON noktada dedi. Ne zaman son noktadır bilmiyorum ama kızım hergün tuvalet için ağlıyor ve artık altını açmayayım diye benden kaçıyor. Bazen de poposundan kan geliyor.Ne yapmamı önerirsiniz yukarıda adı geçen Duphalac isimli ilaca başlayayım mı bir yan etkisi var mı? 

Bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim. 

sevgilerimle.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120856
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2010 Saat 11:07
Duphalac zararsızdır, şişenin tamamını içse bir şey olmaz. Akşamları 5ml. ile başlayın. Birde eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
SiBSeR Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 20
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 02:50
Bizde aylarca bu sorunu yasadik Hocam biliyor. Avusturyada yasiyoruz biz ve doktorumuzun verdigi bir ilac cok isimize yaradi. Kizim kakasini yaparken artik kaniyordu o derecedeydi. Suan memnunuz bir seneye kadar kullanmaliyiz! Acaba ordada vardirmiki bu ilac?? Ama miktari ve kalin bagirsaklarina ultraschal yaparak doktorun bakmasi lazim bizde öyleydi :((
Bütün acilar üzerime yigilirken sen bana verilen en büyük hediyesin Rüyam...
Yukarı Dön
Banusahin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 14:50
hımm.:) ben Kadir bey'in de dediği gibi Duphalac ' ı verdim üçüncü günü oluyor bu sefer kızım hiç yapmıyor anlayamadım neden . Daha önce hiçyoktan yapmayı deniyordu şimdi iyice ağlamaya başladı ve kustu iki kere. Dediğiniz ilaç nedir acaba? adını verebilir misiniz?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.