|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hafsa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2010 Saat 20:20 |
hocam kızım 14 bucuk aylık ve oncelerı kendı uyurdu yatagında ancak sımdı 4 aydır yatagını sallayarak uyutuyorum yıne odasında .ancak suan bır turlu gece benı uyutmuyor tam 3 aydır bır gece uyumuyorum sabaha kadar kalkıyor aglıyor bırkac kez degıl 10 dakkada bır kac kez aglıyor cok yoruldum ne yaptımsa olmuyor yorgunluktan mahvoldum gunduzlerı gozumu zor acıyorum sabaha kadar resmen savastan cıkmıs gıbı oluyorum ne yapmalıyım ne tavsıye edersınız?
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7519 |
![]() |
Kevser hanım iyi akşamlar Kadir bey sorunuza benzer soruları daha öncede cevaplandırdı sorulara ulaşabileceğiniz linki aşağıya ekliyorum yardımcı olması için..
Bundan sonrada merak ettiğiniz konuları site içindeki arama bölümünden arama yaptırarakta bulabilirsiniz iyi akşamlar http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=119&title=uyku |
|
![]() |
|
hafsa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() |
evet benzer konular var ama her cocugun durumu ve ayı yası aynı degılkı ben bu konuda cok sorun yasıyorum o yuzdende hocamın tavsıyelerıne ıhtıyacım var.maillere baktım tabıkı ama dedıgım gıbı benım cocugumun ayı huyu her cocuk gıbı fraklı..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|