|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2478 |
![]() Gönderim Zamanı: 01 Mar 2010 Saat 11:58 |
Merhaba,
Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında kaybettiğimiz ShowTV spor spikerlerinden Orhan Ağabey'imizin eşi Neslihan Şengürbüz de uzun süredir lösemi tedavisi görmektedir. Ve kan ihtiyacı oldukça artmış durumda... Aşağıdaki mesaja istinaden yardımcı olabileceklerin dikkatine sunuyorum... Selamlar, sevgiler... "Merhabalar, Neslihan Hoca için trombosit ihtiyacı artmıştır. Hergün 2 ünite verilmeye başlanmıştır ve Donör konusunda sıkıntı yaşamaktayız. Kan grubu farketmemektedir. Yardımcı olabilecek herkese ihtiyacımız var. Lütfen yavuz.erdem68@gmail.com adresine mail ya da 0532 414 63 44 nolu telefona iletişim bilgilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Teşekkürler." Düzenleyen Siddartha - 01 Mar 2010 Saat 12:41 |
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Ben hemen gönderiyorum çevremdeki herkese de iletiyorum. Herkese bu konuda bir gün başımıza gelebileceğini düşünerek hareket etmeyi öneriyorum...
|
|
![]() |
|
melek uslu ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ara 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1357 |
![]() |
Haluk bey hastane nerede daha detaylı bilgi yazmanız mümküm mü?
Yanı eger benım kolay ulaşabileceğim yerse ben gönüllüyüm daha önce verdim trombosit
Kan değerlerim çoook iyi ve yüksektir benim ......
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
melek uslu ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ara 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1357 |
![]() |
Haluk bey Yeditepedeymiş öğrendim bana çok yakın ....
Heömemn mail atıyorum
Sevgiler
|
|
![]() |
|
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2478 |
![]() |
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Kozyatağı'nda Neslihan Hanım...
Tüm ilgilenenlere teşekkürler... Düzenleyen Siddartha - 02 Mar 2010 Saat 23:01 |
|
![]() |
|
Esra ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 3989 |
![]() |
ankaradan nasıl olucak..bende yardımcı olmak isterim:(
|
|
![]() |
|
![]() |
Hiç bilemiyorum ki. İsterseniz bir mail atın... ![]() |
|
![]() |
|
Esra ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 3989 |
![]() |
olur hemen atayım...trombosit uzun sürüyor..yaklaşık 3 saat makinede kalıyosun..biliyorum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|