Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emerken
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumemerken

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra-82 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Konu: emerken
    Gönderim Zamanı: 07 Kas 2007 Saat 19:05
doktor hanım bana yardımcı olursanız cok sevinirim cok acil bir durum.
bebegim 2.5 aylık. ilk 1.5 ayda cok güzel emiyordu ama yaklaşık 15-20 gündür emerken bögürüyor. kusacak gibi oluyor ama kusmuyor. öyle yapınca bende memeyi alıyorum ama doymadıgı icin aglıyor. yaklaşık 5 dk falan emdikten sonra ögürmeye başlıyor. ben memeyi vermek istiyorum tekrar ama yine ögürüyor. sizce bunun nedeni ne olabilir. bana yardım ederseniz cok sevinirim.
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2007 Saat 23:27
Merhaba...
Anne sütünü kokusunu değiştirecek bir ilaç kullanıyor olabilir misiniz? YA da deodoran-parfüm değişikliği gibi bir durum da oabilir. Bir de enfeksiyon aramak gerek bebkte... Sevgiler...
Yukarı Dön
esra-82 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2007 Saat 13:10
doktor hanım bebegimin kakası eskiden acık sarı idi (sadece anne sütü emiyor) ama artık daha koyu sarı. bazende yeşil oluyor acaba emerken bögürmesinin bununlada bir alakası olabilirmi yardım?
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2007 Saat 17:37
Merhaba...
Kaka rengini değiştiren durum(?) aynı zamanda öğürmeye de yol açıyor olabilir. Kesin konuşmak zor. Kaka rengi koyu olsa bile hala normal de olabilir. Memeden süt çok fazla geliyorsa yutarken zorlanıp öğürüyor olabilir. Veya idrar yolu enfeks. olabilir. Veya bambaşka bir hastalığı... Devam ederse doktorunuza danışın. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.