Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yemek düzeni
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYemek düzeni

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kudicem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Konu: Yemek düzeni
    Gönderim Zamanı: 03 Kas 2009 Saat 18:08
Merhaba hocam, yarın işe başlıyorum 8 aylık ikizlerime bakıcı bakacak. Bebeklerim hala emiyorlar ama ben işe başlayınca süt düzeni nasıl olacak? buzlukta biriktirdiğim sütler var bakıcı onları günde kaç kere hangi öğünde vermeli?

Bide kahvaltıda yumurta sarısı+labne+kaynamış elma+ayva+ıhlamur+1 kaşık pekmez+2-3 cicibe veriyorum. Sizce uygun mu?

Çok teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120209
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2009 Saat 20:06
Öncelikle başlarına bir iş gelmeden biriktirdiğin sütleri ver. Ondan sonra kutu sütlerine geçebilirsin. Tafsilatı eski maillerde var. Elma rendesi varken, kaynamışı ne ,anlamadım..Doğrudan bunların taze rendelenmişini ver.
Yukarı Dön
kudicem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2009 Saat 16:28
Hocam, sabah kahvaltının yanına içecek olsun diye (elma+ayva+ıhlamur) kaynatıp içine 1 kaşık pekmez koyuyor, hem de göğsüne felan iyi gelir diye düşündük. sabah-öğle öğünü arasında ayrıca meyve rendesi de veriyoruz. Çok mu oluyor acaba?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120209
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2009 Saat 13:06
Sütün yerini alır diye korkarım.. Ama zaten 500ml. üstünde süt içiyorsa, problem yok.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.