Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGrip

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kartanesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 336
Mesajın Direkt Linki Konu: Grip
    Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2009 Saat 08:20
   Günaydın Doktor Bey;
   Dün oğlumun doktoruna kontrole gittik,daha önce öksürüğü vardı,size de yazmıştım,azeltin(en hafif antibiyotikmiş)ventolin ve peditus vermişti,ateşi yoktu,biz sadece azeltini kullandık.Düğn kontrole gittiğimizde geniz akıntısının azalmış olduğunu ,ama boğazında beyazlıklar olduğunu ,boğaz kültürü yaptırmamız gerektiğini söyledi.Eğer beta varsa penadur verecekmiş****
*******.Oğlumun ateşi yok,sıkıntısı yok,inşallah da olmaz.Beta değilse pamukçukmuşTonguesizin daha önceki yazılarınızda okumuştum bu aylarda pamukçuk olmaz diye.Bize mukastatin verdi.Ama oğlum sanki burnunun gerisinde bi yerlerde koyu bir sıvı kitlesi var ,hırk hırk edip duruyor,dışarı atamıyor.*********Ne yapmalıyım Doktor Bey,ben artık iyice şaşırdım.yanımızda siz yoksunuz ki gelip size muayene ettirelim.

Düzenleyen zehra - 13 Kas 2009 Saat 20:41
http://imageshack.us/
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118721
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2009 Saat 11:01
Ateşi olmayan bir çocukta ne kültüre, nede antibiyotiğe gerek vardır. . Belliki Grip geçiriyor. Bol serum fiz burnuna , gece de yastığına 2 damla "Cold-mix " damlat. Sıcak banyo veya buhar da iyi gelir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.