Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - DEMİR İLACINI KULLANMASAM NE OLUR?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDEMİR İLACINI KULLANMASAM NE OLUR?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ASYAM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: DEMİR İLACINI KULLANMASAM NE OLUR?
    Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2009 Saat 21:01
MERHABALAR KADİR BEY 5 AYLIK Bİ KIZIM VAR FERRO SANOL VERDİLER SAĞLIK OCAĞINDAN GÜNDE 8 DAMLA AMA ÖLÜM OLUYO İÇİRMEK ARADA DA KUSUYO İLACI İÇİNCE KULANMASAM NE OLUR YADA FARKLI KULLANABİLECİM BİŞEY VARMI ACABA TADINA BAKTIM CİDDEN İÇİLCEK GİBİ DEGİLMİŞConfused
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117893
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 16:54
Daha iyi olur. Demir ilacı sadece "Demir eksikliği Anemisi" olanlara verilmesi gerekir...
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2009 Saat 11:47
hocam bende kullanmıyorum demir ilacı acd vitamin kullanıyorum sadece ama doktorumuz demir ilacı verdi ben istemiyorum dedim 1 yaşına kadar mecbur kullanman gerek dedi.

sağlık ocağındaki doktora sordum istemiyorum dedim oda bende kendi çocuğumda kullanmadım dedi. Senin çocuğun yaza girerken doğmuş ve güneşten oldukça faydalanıyor dedi kışın doğanla mevsimde doğan çocuk bir değildir dedi ama sağlık bakanlığı 4. ay sonrası herkese şartı koydu dedi kullanma bence dedi. Hatta vitamini de ek gıdalara başlayınca vermene gerek yok dedi.

Düzenleyen küçük kanaryam - 25 Ağu 2009 Saat 11:49
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117893
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2009 Saat 13:18
Güneşten faydalanma, D vitamini ile ilgili... Demir ile değil... Sen Demir soruyorsun, o sana D vitamini anlatıyor... Bir yerde bir iletişim bozukluğu var ama nerde.. İlk 1 sene mutlaka D vitamini kullanın...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.