Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Ebeveynlerin Kaygıları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kendimize vakit ayırmak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkendimize vakit ayırmak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
demirfiliz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 138
Mesajın Direkt Linki Konu: kendimize vakit ayırmak
    Gönderim Zamanı: 20 May 2009 Saat 01:10
  • merhaba kızım 21 aylık,eşimle kendimize vakit ayırmaya çalışıyoruz,kızıma kendim bakıyorum,2.ayından beri anneme kayınvalideme bırakıp 2-3 saatliğine çıkıyoruz,problem yoktu ama 3-4 aydır sorun oluyor,bu haftasonu kayınvalideme bıraktık,anne diye çok ağlamış,annemlere bıraktığımızda da annemi çok özledim diyormuş,ayda 2-3 kez çıkıyoruz 4 saat kadar,uyanıksa anlatıyoruz yada bazen görünmeden çıkıyoruz,kızımızı bu şekilde bırakıp kendimize vakit ayıralım derken zarar veriyormuyuz kafama takılıyor. aslında kafama takmayıp o anın tadını çıkarmaya çalışıyorum ama annemden veya kayınvalidemden ağlıyo telefonu alınca moralim bolzuluyor tabi....
  • papatya
    Yukarı Dön
    özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
    Kıdemli Üye
    Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
    Puanlar: 1320
    Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2009 Saat 12:08
    elbette kendiize vakit ayıracaksınız. kızınız büyüdükçe bu durumu daha çok fark edip hoşlanmayacak ve tepkisini dile getirecektir. ağladığı zaman eve dönmeyin ve ona görünmeden kaçmayın ya da yalan söylemeyin. size güveni bir kez sarsılırsa kolay kolay yerine gelmez. bu işi yapmaya devam edin ve kızınıza  bu durumu sabote edemeyeceğini gösterin ve dürüst olun
    özlem
    Yukarı Dön
     Yanıt Yaz Yanıt Yaz
      Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.