Herkese Merhaba,
Siteye yeni üye oldum ve 34 haftalık hamileyim.Fakat durumumda biraz sorun var ve benim durumumda olan başka kimse var mı çok merak ediyorum.2006 da şans eseri beynimde daha doğrusu hipofiz bezinde bir adenom(iyi huylu bir tümör) tespit edildi.Hormonların salgılandığı bu küçük organın önemini o zaman farkedebildim.Fakat bu rahatsızlığın hiç bir ön belirtisini yaşamadım çok şükür.Sadece 6 ayda bir ilaçlı Mr çektirmem gerekti.2008 haziranına kadar büyüme göstermedi adenom.(7x5 mm mikroadenom)
Ama doktor beni uyarmıştı,hamilelikte durum değişebilir diye.Nitekim hamileliğimin 8.ayında çektirmemi istediği Mr ı 2 gün önce çektirdim ve adenomun boyutu 13x9 makroadenom olmuş ve doktorumun umarım olmaz dediği kanama oluşmuş adenom içinde.Şimdi pazartesiyi bekliyorum beyin cerrahına görünmek için.Doğum şeklini ve tarihini etkileyeceğini iyi biliyorum

Benim durumumda başka anne adayı ya da bunun gibi bi durumu yaşamış anne var mı merak ediyorum.Dileğim kimsenin bunu yaşamaması ama birleri varsa da yaşadıklarımızı paylaşmayı istiyorum.
Umarım hepimizin hamileliği ve doğumu sorunsuz ve huzurlu geçer...