Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bakkal emziği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbakkal emziği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Konu: bakkal emziği
    Gönderim Zamanı: 20 Şub 2009 Saat 09:57
merhaba erkin bey..öncelikle sorularımıza cevap verdiğiniz için teşekkür ederim..

emzik konusunda kafamı kurcalayan bir durum var..kızım iki aylık şimdiye kadar eczanelerden aldığım hiç bir emzik çeşidini kabul etmedi..yoğun ısrar üzerine bakkaldan alınan fat--ş emziklerinden aldım..hiç ikiletmeden emmeye başladı.şimdi  emziğini emerken onu çıkartıp damaklı silikon bir emzik veriyorum istemiyor..fakat diğerini emiyor..bir süre bu emzikle alışsın ara ara diğer emzikleri deneyerek alıştırmaya çalışayım diyorum..ama tedirginliğim bakkal emziğinin herhangi bir zararı olurmu..zaten çok sık vermiyorum tutku ile bağlanmasın diye..uyumadan önce ve gün içerisinde bazen onu sakinleştirmek yada oyalamak için veriyorum..

bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2009 Saat 03:17

Merhabalar,

Halk arasında bakkal emziği denen ürünü kullanmak gayet tehlikeli olabilir. Zira bu ürünler gerçekten sağlamlık açısından güvenilir ürünler değiller. Bazı hekimlerin "Bebek ne isterse onu verin yaklaşımı" gayet yanlıştır. Zira bazı hekimlerin sağlam olmayan emziklerin ne kadar tehlikeli olabileceği hakkında bilgileri ya da deneyimleri yok. Bu tür emzikleri kullanan bebeklerin,emme sırasında emziğin özellikle siperlikten koparak boğazına kaçması neticesinde tehlike atlattığını biliyorum. Bunun dışında bebeğinizin dişleri çıktıktan sonra silikon kullanmamalısınız,marka gözetmeksizin. Başka emzikleri de deneyin,ancak en zından kauçuk olan bir emzik olsun, şekli çok da önemli değil. Bu arada, hiç yalancı emzik kullanmamanız en doğrusudur. Bir çözüm bulana kadar elinizdeki emziğin sağlamlığını sık sık kontrol edin.

Kolay gelsin,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2009 Saat 11:04
umarım kolay gelirConfusedteşekkür ederim erkin bey..
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.