Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - beslenme...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbeslenme...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gökçen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Konu: beslenme...
    Gönderim Zamanı: 15 Oca 2009 Saat 16:07
  Kadir bey kızım 9 ayını doldurdu ben çalıştığım için gün içinde emziremiyorum sadece geceleri emziriyorum ancak sütüm azaldı ve artık yetmiyor , biberon almıyor gece nasıl besleyebilirim...
  Ayrıca kendimize yaptığımız yemeklerden vermeye başlayabilirmiyiz yoksa hala ona tuzsuz ve salçasız vermeye devam edelimmi... Teşekkür ederim....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119713
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2009 Saat 18:22
Öncelikle anne sütünü vermeye çalışın, olmazsa, biberon ile vereceksiniz, başka çaresi yok..1-2 gün yemez, sonra alışır.6. aydan itibaren bizim yemeklerden yiyebilir. 9. aydan sonra hele her türlü gıdayı yer.
Yukarı Dön
seyhann Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 102
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2009 Saat 15:40
iyi günler doktor bey.aynı sorun bende de var.9 ayını doldurmuş oğlum var.sütüm yetmiyor.kilo alımı durdu denecek kadar yavaş ilerliyor.daha önce size gelişimini sormuştum sizde kilosu eksik demiştiniz.
kaşıkla beslenmeyi reddediyor.bende biberona alıştırıp mama vermek istiyorum.en azından gelişimini bu şekilde desteklemek için.
biberonu gece uykulu vermeye çalıştım ama anlıyor ve emmiyor,ağlıyor..20 gün bu şekilde devam ettik.olmadı.
ne olur bir yol gösterin.
ilginiz için teşekkürler.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119713
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 13:12
Kaşık veya maşrapa gibi bardaklara alışması daha iyi, biberona alışırsa, birde unutturmak için uğraşacaksınız.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.