Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
emre
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4001
|
Konu: öptürmek.... )): Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 22:28 |
çok rahatsız olduğum bi durum "bebeklerin öpülmesi"  ben Emre'yi kimseye öptürmüyorum (teyzesi hariç tabi, anne yarısı nede olsa) ve darılıyorlarda, anlamıyorum nedense herkesin gönlü olsun diye "öptürmemenin" ne anlamı kaldı çok kızıyorum anlayışsız insanlara  siz nasıl davrandınız, bu konuda taviz veren varmı?
|
|
 |
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
Puanlar: 3414
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 22:34 |
ahhh canımm ahhhh bende çok şikayetçiyimm. benim hepatit b den dolayı doktor bağışıklık sistemiz zayıf olabilir aşıları tamamlanana kadar yani 3. ayını doldurana kadar yakından nefes temasında bulundurmayın, öptürmeyin demişti. bunu açık açık söylememe rağmen yinede amannn bişey olmaz deyip öpüyolardı ne gıcık oluyodum yaaaa
|
|
 |
emre
Altın Üye
Puanlar: 4001
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 22:40 |
kız yapma yaa... izin verme o senin canın ama yani onların egosu mu önemli oğluşun mu? çok kızıyorum bu tip insanlara çookk  ben hemen söylüyorum vala "yüzüne yaklaşömayın" diyorum... eşimin annesi-babasına bile yaklaştırmıyorum.... sırf bu yüzden kötü glelin oldum, sırf bu yüzden. sanki bebeğimi, canımı onlar için dünyaya getirmişim gibi.
|
|
 |
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
Puanlar: 3414
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 22:47 |
o dediğin insanlar anlıyomu canım yaaa izin vermesem ne olacak izinmi istiyolar sanki hep söyledim tabi yapmayın diye ama nafile. o dönem geçtikten sonra sesimi çıkarmadım gerçi ben. hoşş çıkardığımdada dinleyen olmadıya
|
|
 |
nilay
Pırlanta Üye
"Maviboncuk'un Annesi..."
Puanlar: 10157
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 23:31 |
Benim çevremde ki insanlar anlayışlı idi bu konuda bebek öpülmez koklanır diye kokluyorlardı , büyükçe ellerini öpmeye başladılar,bu yüzden şanslı saydım kendimi benim de rahatsız olduğum bir durumdu çünkü
|
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 23:42 |
Ben de ilk aylar hep dikkat ettim, şimdi tanıdıkların öpmesinde bir sakınca görmüyorum ama hiç tanımadığım biri öpmeye çalışınca, çok rahatsız oluyorum
Yalnız bir şey söylemek isterim, büyüyünce sorun değil de, bebekken yüzünü değil de, ellerinden öpün de demeyin, çünkü ellerini sürekli ağızına sokuyorlar, böylece mikrop kapma olasılığı da daha yüksek oluyor 
Düzenleyen fatoş - 14 Kas 2008 Saat 23:43
|
|
 |
emine1
Katılımcı Üye
Puanlar: 671
|
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 00:27 |
haklısın fatoş benimkiler büyüdü ama bendede öpme hastalığı var ha bire öpüyorum çocukları annem çok kızıyor napayım dayanamıyoruuuuuuuuum
|
 |
nilay
Pırlanta Üye
"Maviboncuk'un Annesi..."
Puanlar: 10157
|
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 00:31 |
ben bide ata deniz bebekken ayaklarını öpmeye bayılırdım
|
|