Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BESLENME
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBESLENME

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceydadefne Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 150
Mesajın Direkt Linki Konu: BESLENME
    Gönderim Zamanı: 08 Kas 2008 Saat 13:54

MERHABALAR DR BEY:)

KIZIM 3,5 YAŞINDA VE KREŞE GIDIYOR.AKŞAMLARI KAKASINA BAKARAK OKULDA YEDIRDIKLERINI TAKİP ETMEYE ÇALIŞIYORUM ELIMDEN GELDIĞINCE VE ANLAYABILDIĞIM KADARIYAL(EN AZINDAN SEMIZ OTU VE ISPANAK KONTROLÜ YAPABILIYORUM:))BAZEN KAKASI BEMBEYAZ OLUYOR VE TUVALETINI YAPANA KADAR KARIN AĞRISINDAN BAHSEDIYOR..BU NE DEMEK? GENELDE KAKASI KAHVEKIZIL VE MIKTARSAL OLARAK BAYA FAZLA GUNDE 2 KERE..KILO 17,5 BOY 96 CM 04-2005 DOĞUMLU..GENELDE YEMEK PROBLEMIMIZ FAZLA YOK..NORMAL BESLENIYORMU?BIRDE NETRIGENIN ÜZÜM ÇEKIRDEKLI VITAMININ KULLANIYORUM.NE ZAMAN NEZLE GRIP BAŞLANGICI GIBI OLSA DESTEKOLSUN DIYE VERIYORUM 1-2 GUN İÇİNDE ATLATIYOR..ETKISI VARMIDIR?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120209
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2008 Saat 14:02
Bizim kaka değerlendirmeleri, sadece anne sütü alan çocuklarda. Karışık beslenenlerde bir değerlendirme yapamıyoruz. Beyaz kaka yapması, biraz yağsız yediğinin işaretidir. Kaka dan evvel ağrı olması normaldir.
1 yaşından sonra vitamin keyfe kederdir, çok şart değildir.. Versenizde olur, vermesenizde...
Boy iyide kilo;3kg. fazla... Süt ve etli gıdalar haricinde hiç zorlamayın...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.