Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kanda yağ parçacıkları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kanda yağ parçacıkları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Meryemesma Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 199
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Meryemesma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kanda yağ parçacıkları
    Gönderim Zamanı: 12 Mar 2025 Saat 22:47
Hocam merhaba, her zaman çocuklarımla ılgıli sorular sorardm bu defa kendimle ilgili soru sormak istiyorum. Hocam gecen yıl 22 haftalık bebegımın kalbı durmustu, ıkı hafta once de 11 haftalık hamileydim kontrolde onunda kalbının durdugunu ogrendım. Doktor trombofılı ve kromozom tahlıllerı istedi. Kanda pıhtılaşma olabilir dedi. Bugun gıdıp tahlıl vermek istedim. Kan alınırken hemsıre bırden sasırdı. Kanımda gozle gorulen yag parcacıkları oldıgunu soyledı. Bende baktım ve gordum.  Enjektör ıcınde beyaz beyaz kucuk bseyler vardı. Sımdıye kadar ilk defa boyle bsey gordum. Hocam belki kızacaksınz alanınız olmadıgı ıcın ama cok merak ettim bu kotu bseymı degıl mı? Sureklı dusunuyorum. Hocam lutfen yorumunuza ıhtıyacım var. Bunun ıcın herhangı bır doktora randevu alıp gıtmem gerekir mi? 

Düzenleyen Meryemesma - 12 Mar 2025 Saat 22:48
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2025 Saat 19:19
Enjektor TEMIZ DEGILDIR!! 
Baska yerde kan verin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.