|
Emzirirken avil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 537 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2023 Saat 01:24 |
Hocam merhaba 9 aylık kızım var emziriyorum kaşıntım çöktü vücudum kabardı acile gittim avil igne yaptı 4 saat emzirme dedi. Ama bebegim cok ağladığı için emzirdim ve bugun aksam yine aynı şey oldu mecburen yine iğne olmak zorunda kaldım ama bebegim durmuyor emzirsem ne olur? Ya da ilk sütü sagmali miyim emzirmeden önce
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120516 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onu soyleyen, bildigin SALAK! Emzirin.
Avil igne, agizdan icilince etki etmez... Anne sutu alan cocuga nasil etki edecek? Zeka seviyelerini gorun! Artik eskisi gibi sinif/okul birincileri Tibbiyeyi tercih etmedikleri icin, ortalik bu gibi geri-zekalilara kaldi. |
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 537 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam iğne kas a uygulandı yine de emzirebilir miyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120516 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben NE anlatiyorum??
Ister adeleden, ister damardan verilen ilaclar, icildiginde mide asiti ile parcalanirlar!!! Size adeleden yapilan bir igne kana karisirak, anne sutune gectiginde, bebek AGIZDAN ALACAK!!! Ayni sizde olacagi gibi bebegin mide asitinde parcalanir ve etkili olamaz.. Goruyorsunuz degilmi, BU SALAK TURK doktorlar yuzunden bana ne kadar zaman kaybettiriyorsunuz. Hala anlayamadiniz mi? " Avil igne, agizdan icilince etki etmez... Anne sutu alan cocuga nasil etki edecek? " Iyiki Amerika'ya iltica etmisim.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam simdi daha iyi anladım kusura bakmayın size ikinci defa anlattirmak zorunda kaldım Gazinantep ten yazıyorum burda çadırda kalıyoruz yorgun uykusuz ve hastalık ile uğraştığımız için algim kapanmış. Siz gittiginize seviniyorsunuz ama burda yeriniz çok aranıyor
|
|
![]() |
|
Aciluzmanı ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aciluzmanı
Sen doktor olduguna emin misin? Avilin içindeki fenerimin maleat ağızdan alınınca da etki eder. Bu nedenledir ki avil tablet diye bi şey var. Gebelik kategorisi c'dir emzirende zorda kalmadikca tercih edilmez. Amerikaya iltica etmen iyi olmuş. Yanlışlıkla eşimin dostumun doktoru olarak denk gelmeni istemezdim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Geri zekalı!! Tablet ile enjektabl şekli, yapı olarak farklıdır!! Ağızdan alınan şeklinde mide asitine direnç
sağlayan "buffer" vardır! Ama ne yaparsınız ki senin gibi geri zekalılar, Dekort ampulü bile ağızdan verirler! Ayrıca da; hadi diyelim etkili!!!! Anne de 50 kilo olsun. İlac bütün vücuda eşit dağilacağı için, 1 litreye 1/50 miktar düser Buda 1 litre anne sütünde, (bir ampulde 2ml=45.5mg var) 1 mg'dan az düşer. 100ml süt aldığında da; 0.1mg ilaç almış olur. Bilmem, bu hesabı anlayabilecek kadar zeka seviyen yeterli mi!! Streptokok bakterilerine "beta virüsü" diyen doktor nesli bana akıl öğretemez..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|