Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8349
|
Konu: emzirme sona mı eriyor Gönderim Zamanı: 05 Nis 2008 Saat 18:39 |
kızlar galiba çınar bu emme işini bırakıyor.. 11 aylık oldu.. gündüzleri artık ememiyor çünkü etrafdaki bütün sesler dikkatini çekiyor ve yumulamıyor eskisi gibi geceleri de uyku arasında veriyorum, onu da iki çekiyor uyuyor... bir süredir öyle zaten.. bu sefer gece karnı acıktığı için 8-10 kere kalkıyordu. gene uyuyup kaldığı için de doymuyor bir daha kalkıyordu. ben de ona gece 12de emzrip peşinden mama vermeye başladım. şimdi hala aynı fakat 12de kaldırıyorum emziriyorum, o kadar az emip uyumaya devam diyor ki anlatamam... devamlı dürtüyorum ama bir yere kadar.. sonra biberonu veriyorum onu hiç nefes almadan bitiriyor ve sabaha kadar uyuyor.. bir süre daha devam edeceğim ama sanırım artık bu iş bitiyor ve ben kendimi birazcık suçlu hissediyorum.. belki de mama vermemeliydim kendimi zorlayıp 8-10 kere de olsa kalkmalıydım.. fakat bu sefer çocuğuma gündüzleri verimli olamıyordum
|
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
|
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7483
|
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2008 Saat 19:09 |
Burcu üzülme canım arkadaşım benim. Bence sen sonuna kadar denedin ama onların da bazen sınırları oluyor. Biliyorsun ben de bırakmak zorunda kaldım ama inan bazen emmesi için yaptığımız ısrar inada dönüşüyor ve bize kızıveriyorlar. Dedim ya sen sonuna kadar teklif et ama mücadeleye girme çünkü kazanan hep onlar oluyor.
Umarım bu geçicidir ve tekrar devam eder emmeye seni. Ama bu sırada azalmaması için sağsan iyi olur mu diye aklıma geldi.
|
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8349
|
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2008 Saat 19:36 |
sağol canım kardeşim... senin bu konuda düşüncelerini zaten biliyorum ama yinede sağol canım..
|
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2008 Saat 19:49 |
Burcu benim kızım da 11 aylıkken emmeyi bıraktı, gündüz zaten emmiyordu, sadece ısırıyordu, bende emmesi için iki hafta mücadele ettim, uyurken emzirmeyi denedim ama asla almadı ve bıraktı, bırakınca ne yapsan da almıyorlar
Düzenleyen fatoş - 05 Nis 2008 Saat 19:49
|
|
|
sengul
Pırlanta Üye
Puanlar: 10127
|
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2008 Saat 20:54 |
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
|
bengisu
Kıdemli Üye
Puanlar: 1598
|
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2008 Saat 21:13 |
burcucum bende senin durumundayım çınarla bengisu aynı dönemdeler sanırım normalde meme kızımın en büyük aşkıydı sonra ne olduysa bu aşka nazar değdi gündüz pek emmemeye başladı ne yaptımsa olmadı özellikle diş çıkartırken memeyi istemiyor dişlerimi acıyor nedir anlamadım ama gece çek uyanır emer geneldede uyuyup kalır .bu durum bizde bikaç aydır var çok üzüldüm çok ağladım memeyi bırakacak diye ama hala bırakmadı özellikle geceleri emiyor.o yüzden üzülme bıraksaydı bengisu bırakırdı ara ara nedense meme istemeyebiliyorlar.bu aylardan sonra sadece gece emmeleri bile yeterli.çok üstüne gitme sende üzme kendini sütün azalmasın.
|
|
|
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7483
|
Gönderim Zamanı: 06 Nis 2008 Saat 01:37 |
|
|
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 11323
|
Gönderim Zamanı: 06 Nis 2008 Saat 03:10 |
canım bende 10 ayını doldurduğu zaanlarda bıraktı yağmurda inanki bede çok üzülmüştüm hatta doğum günü zamanları tekarar emdi sanırım 3 5 gün sonra yine bıraktı öpüyor ama emmiyordu
üzülme artık kocaman adam oldu ya şaka bi yanada sen elinden geleni yapıyorsun bence suçluluk hissetme
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|