Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
beril
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
|
Konu: tam 40 hafta veya daha sonra doğum yapan varmı? Gönderim Zamanı: 17 Eki 2007 Saat 22:30 |
canlarım bişey sorcam.takvime göre muhtemel doğum tarihim 1 ocak 2008 gözüküyo.ama dr aralık sonuna doğru olması daha büyük olasılık diyo.bizde bi kaç gün için 1 yaş büyük gözükmesin kızımız diyoz.tabi herşeyin hayırlısı.bide yılbaşı çocuğu olması farklı olur diye düşünüyoz.düşünsenize her sene mutlak tatil.doya doya kutlarız doğum gününü.tam 280 günde yani 40 hft doğuran varmı.nette bu oran yüzde 5 diyo.acaba o yüzdeye girermiyim.
|
|
şimal
Katılımcı Üye
Puanlar: 353
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2007 Saat 22:52 |
Bildiğim kadarıyla ve eskilerin ifadeleri kız çocukları genelde 40 haftayı tamamlamazlar .
Ben 39.haftayı doldurdum doğum yaptım.
|
Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır.
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2007 Saat 23:07 |
|
|
|
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 9950
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2007 Saat 12:13 |
Ben 40+2 de doğum yaptım. Normal doğum. Son güne kadar temizlik bile yaptım. Çok rahattım :) Ama ödem vardı bende de. Parmak uçlarımı hissetmiyordum. Ayaklarım 36 dan 38 e çıkmıştı. Neyse ki geçti...
|
|
sebnemce
Üye
Puanlar: 12
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2007 Saat 12:43 |
bende 40 haftada doğum yaptım kızım var
|
<a href="http://lilypie.com">[IMG]http://by.lilypie.com/0lNjp3/.png" borde
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2007 Saat 14:04 |
duygu Yazdı:
Ben 40+2 de doğum yaptım. Normal doğum. Son güne kadar temizlik bile yaptım. Çok rahattım :) Ama ödem vardı bende de. Parmak uçlarımı hissetmiyordum. Ayaklarım 36 dan 38 e çıkmıştı. Neyse ki geçti... |
aynen duygu ayaklarım 36 iken bende 38 giymeye başlamıştım evde duramadığım için sürekli geziyordum ama dışarıda sancım başlarsa diye çok korkuyordum, o yüzden evden pek uzaklaşmıyordum benim de 40+4 idi, eğer suyum gelmeseydi, bir gün sonra dr. doğuma alacaktı artık
|
|
|
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 9950
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2007 Saat 14:48 |
Bende su gelmeden suni sancıyla doğuma aldılar. Suyu onlar patlattı Çok kasılman var dediler. Hissetmiyordum bile. Son güne kadar boğazımın peşinde gezdim Orada tatlı yiyeyim, burada börek ısmarlayayım kendime diye diye... Ben de senin gibi çok korkuyordum. Neyse ki yolda doğurmadık
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2007 Saat 15:18 |
Allahdan ucuz atlattık doğumdan korkmuyordum, sadece dışarıda sancı tutarsa tek başıma ne yaparım diye korkuyordum
sabah eşim işe gitti, ben de kalkıp tualete gidecektim, suyum gelmeye başladı, hatta uyku sersemi anlamadım bile ne olduğunu sonra eşimi aradım yakında mı diye, yakındaymış, bende hiç panik yok, benim suyum geldi dedim, o da hemen geldi, sabah saat 7 falandı, hemen hastaneye gittik, açılma olur diye beni beklettiler saat 15:30 a kadar bekledim aç susuz, açlık hiç bir şey değil de, susuzluk beni perişan etmişti, her sabah damacana gibi bardakla su içen ben, o sabah içmedim, hastanede de içirmediler, acil vakalar vardı, hemen doğuma da alamadılar, su diyordum başka bir şey demiyordum ameliyatımdan 6 saat sonra anneme yalvarıyorum su ver artık içebilirim diye, annem bir şey olur diye yudum yudum su verdi, beni o gün çıldırtmıştı
|
|
|