Tekrar eden kusma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mdsonmez
Üye Kayıt Tarihi: 10 Mar 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2024 Saat 17:01 |
Hocam merhaba, umarim iyisinizdir.
3 yasinda kizimiz dun aksam kres sonrasi gece uyuyana kadar 4 saatte 8 defa kustu. Ilk gelenler kesik sut seklinde beyazdi, son bir kac defasinda sari turuncu renge dondu. Ben, en azindan susuz kalmasin diye ufak ufak su icirmeye calistim. Ates yok, genel durumu cok kotu degil. Gece 3’te uyandiginda sut icmek istedi vermedik su ile gecistirdik. Sudan sonra tekrar kustu ama bir sekilde uyudu. Bir sey yapmamiz gerekir mi? Veya hangi noktada doktora vs gozukmeliyiz? Burada acil hastane icin saatlerce beklemek gerekiyor. Size sormak istedim. Tesekkur ederim
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117007 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yediği bir gıdadan mikrop kapmıştır!
Bu kadar etkili olduğunda, arkadan ishal gelmeden iyileşme olabilir. Sakın ilaç/antibiyotik vermeyin. Az az su teklif edin. Sabahtan bu saate kadar nasıldı?
|
|
Mdsonmez
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kanada da yasiyoruz hocam, uyuyor kendisi halen. Uyaninca bir guncelleme yapacagim, sagolun ilginiz icin. Bilgilendireceğim.
|
|
Mdsonmez
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam, bugün kusma tekrarlamadı. Keyfi daha iyiydi, süt içmek istedi. Ekmek ve yumurta yedi, akşam çıkıp dolaştık vs eve geldikten sonra karnını tutmaya başladı. İshal durumu yok fakat yanakları ve çene çevresi pembeleşmeye başladı birden. İki gün önce göz kontrolüne gitmiştik bir göz kırpma rahatsızlığı vardı son zamanlarda doktorda bir göz kuruluğu için damla önerdi. Akşam onu alıp damlattım ama bu kızarıklık ve göz damlası bağlantılı değildir sanıyorum? Kusma bitti kızarıklı başladı gibi şuan yani. Bilemiyorum bir sonra ki aşama döküntü mü olacak? Teşekkürler.
|
|
Mdsonmez
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bir de fotoğraf ekliyorum hocam. Çok teşekkür ederiz.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117007 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kusma esnasında, yüzüne kan hücum etmesi ile deri altında mikroskopik kılcal damar çatlakları oluşur ve
bu şekil kızarıklıklar olur. Kendiliğinden geçecek.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|