|
Ürik asit düşüklüğü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep35.. ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep35..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nis 2025 Saat 13:04 |
Merhaba hocam oğlumun urik asit değeri 1.7 çıktı, b12 vitamin değeri 818, d vitamini de 27 çıktı. Hemogram.degerleri de fotoğrafta bakabilirsiniz sevinirim.hocam doktoruna göstermedim sizin bilgileriniz bizim.icin çok kıymetli.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yasi belirtilmedigi icin, yorum yapamam.
Istanbula donuyorum, 2-3 gun yokum.
|
|
![]() |
|
Zeynep35.. ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep35..
Kusura bakmayın hocam yazmamışım.oglum 7.5 yaşında.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Laboratuvarin verdigi; "Referans degerleri" eriskinlere ait.
Dikkate alinacak bir fark yok. Sadece D vitamini her Turk cocugunda oldugu gibi DUSUK!!
Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 icirin. Agustos ayinda tekrar (sadece d vitamini)olcturup, bana yazin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|