SİTE İÇİNDEKİ BİR ÇOK GÜZELLİK |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Yazar | |
nisanaz
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 1014 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 23 May 2008 Saat 10:46 |
HALUK BEY GERÇEKTEN ÇOK SÜPER BİR TASARIM İLE KARŞI KARŞIYAYIM İÇİNDEKİ BİLGİLERDEN TUTUN ANNELERİN GÜZEL PAYLAŞIMLARI ARADAKİ DOSTLUKLAR EĞER SİZ BÖYLE BİRŞEYYAPMASAYDINIZ BENCE BU KADAR ARKADAŞ UZAKTAKİ KİŞİLERLE GÖRÜŞEMİYECEK BELKİDE BİRBİRİMİZİ HİÇ TANIMAYACAKTIK BU YÜZDEN SİZE ÇOKKK TEŞEKKÜR EDERİM VE ARKADAŞLARIMADA DOSTLUKLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARANIZDA OLMAKTAN VE BU SİTE ÜYESİ OLMAKTAN SON DERECE MUTLUYUM AYRICA HÜLYA HANIMADA BİLGİLERİNDEN DOLAYI AYRICA TEŞEKKÜRLER
|
|
07/08/2007 12:05
|
|
emiralp
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007 Konum: Ankara\Edirne Durum: Aktif Değil Puanlar: 804 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
gerçekten bende tebrik ediyorum..harika bir site.ve ben burda olmaktan mutluyum...
|
|
|
|
ALPELLA
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Site güzel, içerik güzel, çalışanlar- yöneticiler güzel, anneler bebişler de güzel olunca sitemizzz ( bakın nasıl da sahiplenmişiz) ister istemez mükemmel oluyor
farklılığımız belli. ben de sizlerle olmaktan çok mutluyum. Sizleri seviyorum
|
|
Siddartha
Yönetici Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2821 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Siddartha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Memnuniyet ve övgü dolu sözleriniz bizi sahiden de mahçup ediyor. Ama aynı oranda da motive ediyor. Çok teşekkürler...
Bu arada "şikayetlerinizi bize memnuniyetinizi arkadaşlarınıza söyleyin" diye bir söz vardır bilirsiniz... |
|
ALPELLA
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bizi de motive ediyor Haluk bey emin olabilirsiniz . Ben hemen hemen her gün foruma girdiğimde hiç tanımadığım arkadaşlardan bile mail alabiliyorum. Forumun neşesi, buranın tadı sensin filan, hiç gitrme hep burda ol gibi . Çok hoşuma gitmiyor değil sevilmek güzel gerçekten
|
|
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Çok doğru diyorsun. Öyle güzel şeyler yaşıyoruz ki burda. Mesela Mine'cim beni görmeden sürekli rüyasında görüyor. Biri ameliyat olacak onun heyecanını yaşıyoruz. Biri doğum yapacak aynı heyecanı yaşıyoruz. Birinin hamile haberiyle seviniyoruz.
Yani ayrı şehirler, ayrı karakterdeki insanları burada buluşturuyor ve kaynaştırıyor, bilgilendiriyorsunuz. Sağolun Haluk bey
|
|
|
|
irme
Elmas Üye En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz! Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8380 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Arkadaşlarıma katılıyorum,iyiki tanımışız sizleri,iyiki kucak açmışssınız bizlere de,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
|
|
yeşim
Altın Üye Süper Anne Kayıt Tarihi: 14 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4345 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Evet biz kocamannn bir aile oldukk.Çok mutluyum.Herşey için teşekkürler.Birde siteye resim atmayı bende bi becerebilsem azı dişimi kırıcam.Ya Haluk bey yok mu bu resim atmanın kolay bir yolu? |
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|