Kulak hakkında |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
sueoz
Üye Kayıt Tarihi: 10 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 01 Mar 2019 Saat 00:27 |
Hocam merhaba size bir şey danışmak istiyorum.
Oğlumun kulağında tüp var maallesef... Ve şuan akıntı olmasa da koku geliyor. 2 hafta önce gripti akıntı olmuş bende silmiştim. İlaç vermedim doktora dahi götürmedim. O zaman 2 kulağı da kokuyordu. Tam geçmişti şimdi birinde yine var. Keyfi yerinde gibi ne yapmak gerekir?
Düzenleyen sueoz - 01 Mar 2019 Saat 00:30 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Iliadin DAMLA, 5 gun: her iki BURUN deliklerine, gunde:2x2'ser damla damlatin. Damla yaparken, sirt ustu yatirin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin. Kulagina SAKIN su kacirmayin, SAKIN bir sey damlatmayin..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Mar 2019 Saat 01:27 |
|
sueoz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hocam burnu açık yine de yapayım mı? tıkanık değil. şuan hasta da değil. ama koku var
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Burun tikanikligi icin vermedim!!! Oztaki borusunun acilmasi icin verdim. Bu konuyu iyi okuyup, ogrenin..
|
|
sueoz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hocam bugün sabah oğlumu (1 yaş) kbb'ye götürdük. Tüpten dolayı acaba yabancı cisim reaksiyonu olabilir mi endişesi taşıyorduk.
iki kulağına baktı çok yoğun kokulu akıntı var dedi, kokladı. zaten kokuyor dedim. 2 tane damla verdi kültür aldı. damlaları almadım dahi. kültür sonucunu yazınca ve çok vahim bir tablo çıkarınca antibiyotik için kültür sonucunu bekleyeceğim dedi. bende o zaman bactrim yazın dedim bende onu yazacağım muhtemelen ama sonucu bekleyelim dedi. neyse sonunda 2 kutu yazdı. illiadine sizin dediğiniz gibi başladım. bactrim de vereyim mi? arada geceleri kulağını tutarak ağlıyor ağrısı var sanırım. yalnız yan etkileri oldukça fazla. siz önerdiğiniz için bir ölçek verdim sabah mamasının içerisinde. uygun mudur? verecek olursam sabah akşam 1 tatlı kaşığı değil mi? diğer sorum ise bactrim açıldıktan sonra ne kadar dayanır? o kadar zor yazıyorlarki ilacı. evde olsun isityorum.
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Ates yoksa, gerek YOK.. Tek basina Iliadin yeteli olur. Ya :Ates olacak, yada kulaktan akinti olacak.. O zaman, Iliadin yaninda Bactrim kullanin.. 1 yasindaki bi cocukta KULAK TUPUNUN NE ISI VAR!!! Bu sahtekarlar, resmen KASAP!! Al iste, simdi isiniz yoksa, ugrasin durun.. PUST; kasten kulak damlasi veriyorki, dis kulaktaki butun kirli akinti ve mikroplar, Orta kulak bosluguna girsin, orada ihtihap yapip, kemikleri eritsin!! Baska bir KBB doktoruna gidin ve o tupleri CIKARTIN!!! |
|
sueoz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam kulakta akıntı ve rahatsız eden koku var. İstanbul'da size muayane olduktan sonra tüplerle ilgili hemen harekete geçeceğiz.
Diğer sorularım ise 1) bugün bactrim verdim 1 saat sonra kustu emilmişmidir ve kaç gün kullanalım? 2) bactrim açıldıktan sonra ne kadar dayanır? uzun süreli midir?
Düzenleyen sueoz - 02 Mar 2019 Saat 23:46 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Bactrim; klasik antibiyotik degildir.. Sulfonamiddir. O yuzden Antibiyotikleren daha uzun sure dayanir. Acildiktan sonra bile (temiz kullanildi ise) son kullanma tarihine kadar durabilir. Ac karnina verildi ise, 1 saat icinde emilmistir.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|