|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mügee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2014 Saat 23:37 |
Hocam merhaba,
Kızım 2007 Haziran doğumlu Son yaptırdığımız tahlillerinde bazı değerler var. Dr umuza sorduğumda önemli değil dedi fakat ben sizin yorumunuzu almak istiyorum içim başka türlü rahat etmeyecek Değerler şu şekilde ANA Pozitif Yöntem IFA Kullanılan hücre kaynağı HEP-2 Sulandırma oranı 1/100 Boyanma paterni GRANÜLER Floresan şiddeti +++ Anti-dsDNA. NEGATIF Yorumlarsanız çok sevinirim Ayrıca bu tahlilleri yaptırdığımızda CRP 89.3 çıktı |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru, onemli degil, zira; zaten maksat hasil olmus durumda ve siz (veya Devlet) o pahali Test icin paralari sactiktan sonra,doktor da komisyonunu aldiktan sonra, ne sonuc cikmis o doktor icin hic onemli degildirki!!!!
Sizi enayi yerine koyup kazikladilar. Bu testler ancak: - Juvenil idiopatik artrit. - Romatizmal hastalaiklar (Akut eklem Romatizmasi haric). - Spondil Artrit. - Sistemik Lupus eritematosus gibi hastaliklarin teshisinde kullanilir.. Sizin kizinizda, bu tip hastaliklar varmi??? Yoksa, gecmis olsun. Siz hele bu macerayi bir bastan anlatsaniza, nasil olduda bu doktorun eline dustunuz??? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Ara 2014 Saat 01:47 |
|
![]() |
|
Mügee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, o gün okuldan aradılar çok halsiz olduğunu söylediler hemen gittim hakikaten rengi sapsarıydı elleri ayakları buz gibiydi. Bacaklarım ağrıyor ve uyumak istiyorum diyordu . ( kızımda uzun süredir yaklaşık 5 senedir bacak ağrıları var hep büyüme ağrısı dendi bize) Eve getirdim okulda bişey yemediği için 1 kase çorba içirdim. Ateş olmayıncada Dr a götürmedim takip etmeye karar verdim. O gece ateş çıktı pedifen ve calpol 4 saat dönüşümlü olarak verdik. Sabah Dr a götürdüm. Genel muayenesini yaptı , bogazda hafif kızarıklık var dedi.
Boğaz kültürü, idrar kültürü , tam kan sayımı, waters çekimi vs istedi. Bu sırada solunum sıkıntısı olduğu için 20 dk arayla ventolin hava verildi. ( kızıma 1,5 yaşında astım teşhisi konuldu ) Tahlil sonucuna göre a tipi beta pozitif çıkmış . O gün antibiyotiğin ilk dozu hastanede serum olarak başlandı . Ateş hiç düşmedi. Ertesi gün 2. Doz serum verildi . Devamı şurup olarak ( suprax) ben evde verdim. 2 şişe bitene kadar devam ettik. Suprax a ek olarak eksofed, illiadin kullandık. Ateş olursada capol pedifen dönüşümlü verdik. Ateş 3-4 gün sonra tamamen bitti . Boğazdaki beyazlıklar azalarak bitti. Acaba bu size yazdığım ilk testleri bacak ağrısı olduğu içinmi istedi? Yada özel sigortamız var nasıl olsa ne varsa isteyeyim mantığıylamı. Yaptırdığımız testler özel sigorta olduğu halde 400tl ödedik. Gerek varmıydı bu kadar . Artık kimseye güvenemez olduk Demir ve çinko eksiği de çıktı, bunlar içinde Hergün aç karnına maltofer 5 ml ve zinco 30 mg/ 5 ml veriyorum. Aşağıdaki linklerde tahliller mevcut resimleri ekleyemedim o açıdan link veriyorum . http://hizliresim.com/N9gRaO http://hizliresim.com/YjW7n6 http://hizliresim.com/ayMb9z |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Basit bir Bogaz enfeksiyonu gecirmis. Sadece; Antibiyotik surup yeterlidir.
Simdiki doktorlar, cok iyi bir SARLATAN olmanin yaninda, cok da usta SHOW-MENler... Yapilanlarin hepsi Showmanlik olup, zerre faydasi olmadi. Bogaz Kulturleri; A-Grubu'nu gostermezler, sadece Beta-Hemolizi gosterirler. Ne teshisleri dogru, nede yapilan tedaviler dogru... Turkiye'de, sansiniza yasiyorsunuz... Benim yazilarimi okuyun... O hastaneden sag ciktiginiza dua edersiniz. Evet, o 400TL lik tahlili bosuna yaptirdiniz, Hastane kazandi, doktor "Performans" kazandi, siz KAZIK YEDINIZ... Okuyun, ogrenin ve GOZUNUZU ACIN!!! Turkiye'de SAGLIK, artik eskisi gibi degil... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Ara 2014 Saat 19:16 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|