|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedas ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ara 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kas 2014 Saat 13:03 |
hocam merhaba. 2010 temmuz doğumlu oğlum üst solumun yolu enfeksiyonu sonrası dün gece kulak ağrısı ile uyandı dolven ile ağrısı geçti. bu sabah kkb doktoruna götürdüm. kulağında iltihap oldugunu söyledi. 10 günlük k.moks antibiotik şurup ve otv. burun spreyi verdi. ancak son 6 ay içinde aynı yani sol kulağının ortakulak iltihabı olduğu için koruma tedavisine başlanması gerektiğini yani 3 ay süre ile düşük dozda günde 1 kaşık antibiotik tedavisine başlanması gerektiğini söyledi. ne yapacağımı bilemedim. 3 ay süre ile antibiotik kullanmak gereklimidir. aynı kulağın 6 ay içinde 3 kezden fazla iltihaplanması çokmu kötü anormal ??? bu tedavi gereklimi? sizden bize bir yol göstermenizi rica ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ust solunum yolu degilmis... Bir tek; Grip iyilesirken Kulak agrisi yapar. Antibiyotik kullandiginiz icin, basiniz belada, onumuzdeki 1 ay dikkatli olun, sik bogaz enfeksiyonlari olabilir.
2- O doktor, "Suzme SALAK" oldugundan, -3 ay sure ile dusuk doz antibiyotik- verebiliyor. Akli basinda HICBIR doctor boyle fahis bir hata yapmaz.. 3- Bu konudaki yazilarimi okuyun, yoksa bu sahtekarlar sizi daha cok dolandirirlar... Sadece; (agrisi oldugunda) Iliadin ped. DAMLA, GUNDE:2X2'SER DAMLA(3 GUN) BURUN DELIKLERINE DAMLATIN, BU KONUYU IYI OKUYUP OGRENIN... Her sene piyasaya daha tehlikeli ve ahmak doktorlar dokuluyor... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|