|
kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2022 Saat 18:59 |
hocam kızım grip geçiriyor... 9 yaş 23 kilo ... çok fazla burnunu siliyor... şimdi kulağım ağrımaya başladı dedi... hocam bahsettiğiniz illadin bu mudur? 0.025 burun damlası diyor..Bu mudur
Bir de sadece sol kulağında ağrı ve basınç var... nasıl kullanmak gerek
Düzenleyen leyli - 19 Ara 2022 Saat 19:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, bu ilac!! Hayret! Coktandir bulunmuyordu.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdi nöbetçi eczaneyi aradım...hatta 2 kez sordum... var dediler...ben de şaşırdım...kulak için kullanacaktım dedim.... hiç duymadık kulak için kullanıldığı dedi eczanede çalışanlar...
hocam sadece sol kulağı ağrıyor.... ama her ikisine demi damlatacağız.. ve ne kadar damlatmalıyız.. kaç gün?
Düzenleyen leyli - 19 Ara 2022 Saat 19:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her iki BURUN deliklerine damlatilacak. 5 gun, gunde:2x2'ser damla.
Bu konuda yazilanlari okuyun, tafsilatini ogrenin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam şimdi eczaneden aldım...0,025 damla çözelti diyor... burun damlası diye yazmıyor... piyasada zaten yok dedi eczacı..onlarda nasıl varsa bilmiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN hicbir durumda, bana sormadan kulaklarina hicbir sey damlatmayin.
Iliadin sadece burun icindir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|