Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Göz Çizilmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGöz Çizilmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Konu: Göz Çizilmesi
    Gönderim Zamanı: 24 Ara 2012 Saat 14:04
Hocam kızım 13 aylık düzenli tırnaklaını kesiyorum ama çok çabuk uzuyor o ayrı konu. Bazen gece burnunu çiziyor neredeyse gözüne temas eden kızım oluyor belliki gözünü kaşımak isterken yapıyor. Ben gözünü çizdiğini veya gözüne hasar verdiğini nasıl anlarım. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz? İlginize teşekkür ederim saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119644
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2012 Saat 19:01
Goz cizildiginde; asiri kizariklik ve capaklanma ile kendisini belli eder. Birde isiktan son derecede rahatsiz olur.
Yukarı Dön
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2012 Saat 08:55
 Hocam beki bu göz çizilmesinin uygulanacak bir tedavisi mümkün mü peki ? Göz daha sonra eski sağlığına kavuşuyor mu ? Çok ciddi sorunlara yol açmaz değil mi? bu göz çizilmesi . Teşekkür ederim saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119644
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2012 Saat 18:29
Onun icin; en ufak bir suphede bile Goz doktoruna gidin diyorum.  Cizigin bilhassa; saydam, Cornea tabakasinda olmasi, ciddi tedavi gerektirir. Bunlarin pek cogu, ciplak gozle gorulemezler bile ve Goz doktorunun ozel cihazi ve Fluorescein boyasi ile boyamasindan sonra belli olurlar. Tedavisi, sizin evde yapabileceginiz, Grip'teki gibi basit bir tedavi degildir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.