Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 18 aylık ve kreşte 3. günü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum18 aylık ve kreşte 3. günü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tobi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 43
Mesajın Direkt Linki Konu: 18 aylık ve kreşte 3. günü
    Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2009 Saat 10:38
iyi çalışmalar özlem hanım. oğlum 18 ayını bitirdi ve bugün kreşte 3. günü. çalışan bir anneyim. 2 gün içerisinde öyle değişti kii! eve gelince kucak istiyo, şımarıyo, yerlere atıyo kendini, yerleri yalıyo, emekliyo, bebek gibi sesler çıkartıyo, ne yapacağını bilmeden hareketler yapıyor. anlam veremiyorum. ya kreşte çok ilgilendikleri için şımarmış ve evdeki ilgi az geliyor diye düşünüyorum, ya da bize kızıyor gönderdiğimiz için, evde dikkat çekmeye çalışıyor. çözemedim nedenini. öğretmeni gün içerisinde hiç ağlamadığını söylüyor. servise binerkende tepki vermiyor zaten. öğretmeninin adını söylediğimizde hemen kapıya yöneliyor. gitmek istiyor gibi. sizce nasıl bi problem var ortada. eve geldiğinde nasıl davranmalıyım? acilen yardıma ihtiyacım varrr, ilginize şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2009 Saat 10:37
sizden daha çok ilgi istediği doğru. krşte olmaktan mutsuz görünmüyor. ancak sizin onunla daha az zaman geçirmeniden mutsuz. bu duruma alışacak. eve gelince hiç bir şeyle ilgilenmeden sadece onun oyunlarıyla geçireceğiniz yarım-bir saat onu biraz rahatlatacaktır
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.