Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Hamur İşleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BAHAR BÖREĞİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBAHAR BÖREĞİ

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007
Konum: Konya
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Konu: BAHAR BÖREĞİ
    Gönderim Zamanı: 12 Mar 2009 Saat 21:19
SÜPER BİR GÖRÜNÜŞ VE LEZZET KIZLAR
MALZEMELER:

4 Yufka
1 Yumurta
1 Su bardağı süt
1 Çay bardağından az eksik sıvı yağ

İÇİ İÇİN:


1.HAVUÇLU İÇ:

4-5 Orta boy havuç
Çeyrek kalıp kadar beyaz peynir
Tuz,karabiber,nane
1 Çorba kaşığı sıvı yağ



2.ISPANAKLI İÇ:


Yarım kilodan az ıspanak
1 Orta boy soğan
1 çorba kaşığı sıvı yağ
Tuz

3. PATATESLİ İÇ:
2-3 Orta boy patates
Tuz, kara biber, nane
1 Çorba kaşığı sıvı yağÖnce içlerimizi hazırlayalım. Çünkü gerisi kolay iş içleri hazırlamakta bitiyor:) Önce patatesleri haşlayalım, havuçları rendeleyelim. Rendelediğimiz havuçları tavada soteleyelim. Üzerine peynirimizi rendeleyelim. Baharatlarını ekleyelim. Diğer içimiz için haşladığımız patatesleri yağda kavuralım. Bharatlarını ekleyelim. Ispanaklı içimiz içinse ıspanaklarımızı güzelce ayıklayıp yıkayalım ve soğanla kavuralım. İçlerimiz hazır olduktan sonra ilk yufkamızı temiz zeminimize serelim. Üzerine yağ ve sütle hazırladığımız karışımımızı sürelim. Kenarlarını içe doğru katlayalım. İç malzememizi koyalım ve rulo yapıp saralım. Aynı şekilde üç içimizle yufkalarımızı saralım. Bu şekilde üç tane rulomuz olacak. Sonra dördüncü yufkamızıda serelim, üzerine karışımımızı sürelim. Kenarlarını içe doğru katlayalım yine. Yufkamızın üzerine yaptığımız üç ruloyu piramit şeklinde yerleştirelim ve onuda rulo yapalım. Yağlanmış tepsimize eğer sığmazsa ortadan ikiye bölerek koyalım. Üzerine çırptığımız yumurtamızı sürelim.. Susamımızı serpelim. Isınmış fırın da 180 derecede pişirelim. İsterseniz hazırlayıp buzluğa da koyabilirsiniz. Pişireceğiniz zaman üzerine yumurtayı sürüp direk fırına verebilirsiniz. Piştikten sonra biraz soğuyunca çok kalın olmayacak şekilde dilimleyip servis edebilirsiniz.. Afiyet olsun...

TARİF BİLİYONUZ NERDELOLLOLLOL



Düzenleyen bengisu - 12 Mar 2009 Saat 21:21
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2009 Saat 21:25
ben sabah seni ziyeret etmistim görmustum minede yapmis senin adini vermis ikinizide gezmistim
ellerine saglik emeklerine her zamanki gibi superrrrrr


Düzenleyen yasemin - 12 Mar 2009 Saat 21:25

Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007
Konum: Konya
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2009 Saat 22:03
AAFİYET OLSUN YASMİN.KIZ BEN SANA KÜSÜM MİNEYE UĞRUYON BANA UĞRAMIYON UNUTTUN BENİ KÜSTÜM SANADisapprove
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2009 Saat 22:31
kiz yok ben seni favorilerime aldim mine ile ama sana yorum bir turlu yazamiyom kiz sema olurmu kiz ugramiyor olsam bunu yazarmiydim hic ben ikinize cok bakiyom hic birakmiyom bunu sabah görmustum ben dedim ya sende gördum gezdim

Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 28 Nis 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4515
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2009 Saat 23:13
ellerine saglik cok deyisikmis güzel görünüyor
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007
Konum: Diyarbakır
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 12:46
süper yine semaaa ,döktümüşsün valla tadını bilmem ama çok şık duruyor tam misafirlik,emeklerine sağlık canımClap
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
edam Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 13 Şub 2009
Konum: mücadelede.....
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3172
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 12:57
ellerine sağlıkClapClap , patatesli içle yapıcam bu tarifi

........CANIM YAVRULARIM......
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007
Konum: Konya
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 20:51
afiyet olsun kızlar beğenmenize svindim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.