|
Ultrason sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ezl12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 14:13 |
Kadir Bey merhaba, 9 yas 29 kg kizimin ara ara karin ağrıları oluyor. Testleri temiz cikti. Aşağıdaki ultrason sonucuna gore karin agrisini tetikleyecek birsey var mı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 kilo fazlasi var, sakin yeme konusunda zorlamayin!
Barsak solucani olabilir. Bugun 2 olcek "Andazol surup" icirin, 2 hafta sonra tekrar icirin.
|
|
![]() |
|
ezl12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 3 hafta once kontil tablet vermistim 2 adet yarin tekrarlayacagim. Bu ilac olur mu. yoksa andazol ile mi devam edelim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Andazol butun barsak parazitlerine etkilidir. Kontil sadece Kil kurtarina etkilidir.
Daima Andazol tercih edin.
|
|
![]() |
|
Kadir Bey tekrar merhaba, teshisiniz dogru cikti. 3 ay sonucunda 2 gun once kizim tuvalette fotoğraftaki (bağırsak solucani sanırım) düşürdü. Doktora gosterdim. Cocuga andazol surup bize hap verdi. Şurup 3 gun 1 olcek icilecek. Hap 3 gun 2 ser tane hap kullanıp 10 gun sonra yine 3 gun ayni sekilde kullanilacak denmis. Bu sekilde kullanalim mi, farkli bir oneriniz olur mu? Yardimlariniza sonsuz teşekkürler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben dediğimde ilacı vermiş mi idiniz? İlaç etkisi ile düşürdü ise, abartmanın alemi yok!
|
|
![]() |
|
Kontil vermistim ustune tekrar andazol vermedim. Ama kendiliginden düştü. Hicbirsey yapmadik. Kontilin uzerinden 2 ay gecti.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kendiliğinden düşmüş kabul edecğiz, Andazolü kullanın.
Kontil bu sürede etkili olamaz, ayrıca SADECE Kıl kurtlarına etkilidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|