|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DERYABENCE ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2013 Konum: corum Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Tem 2014 Saat 15:03 |
Hocam oğlum 18 ayını tamamladı fakat istahsizligi halen devam ediyor. 8 aylik tan bu yana sizin öneriniz le sipraktin kullanıyoruz. Son 10 gündür hiçbirsşekilde yemek yemek istemiyor hatta ağzını bile açmıyor. Eline birseyler veriyorum ısıriyor iyi yiyecek diyorum yutmuyor tu kuruyor kendimce çözüm bulmaya çalışıyorum ama başarılı olamadım. Açlıktan mi bilmiyorum sürekli ağlıyor mizmizlaniyor. Beni ve evde ki Herkesi bunaltti berke nin istahsizligi. Elimde kase peşindeyiz. son olarak mutfak tezgahında o suyla oynuyor ben yemek yediriyorum. Doğru olmadığını bile bile.
Sizce ben daha ne yapmaliyim? sipraktin şurubu günde 2×2.5 5 gün veriyorum sonra 10 gün vermiyorum daha sık kullansam ne olur? Ya da oğlumun yemek yemesi için daha ne yapmalı ne kullanmaliyim? Şimdiden teşekkürler. ....Iyiki varsınız. ..
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118420 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sipraktin; gunde 2x1 olcek (5ml) 1 hafta verin, 3 gun ara verin.
DIKKAT: Kilosu: 11.2kg'dan fazla ise, Sipraktin gerekmez. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Tem 2014 Saat 21:21 |
|
![]() |
|
DERYABENCE ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2013 Konum: corum Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Hocam boyu 85 cm kilosu 11.3 suan. 18 ayını tamamladı bugün.
Fakat yemeklerini oyunla tabiri caizse zorla yediriyorum. Bu nedenle sipraktin kullanmak istiyorum. Hergün işkence gibi yemek yiyoruz. Kendi iisteğiyle asla yemek yemiyor.boy ve kilosu na baktığınızda kullanmamalıyim anladigima göre. peki hocam sipraktin yeme isteğini artırırmi yani kendiliğinden yemek yemeyi ister mi? Çok teşekkür ler hocam...
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118420 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin... Ama, sakin "cilkini" cikarmayin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|