Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Oyunla yemek yeme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumOyunla yemek yeme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DERYABENCE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DERYABENCE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Oyunla yemek yeme
    Gönderim Zamanı: 27 Tem 2014 Saat 15:03
Hocam oğlum 18 ayını tamamladı fakat istahsizligi halen devam ediyor. 8 aylik tan bu yana sizin öneriniz le sipraktin kullanıyoruz.  Son 10 gündür hiçbirsşekilde yemek yemek istemiyor hatta ağzını bile açmıyor. Eline birseyler veriyorum ısıriyor iyi yiyecek diyorum yutmuyor tu kuruyor  kendimce çözüm bulmaya çalışıyorum ama başarılı olamadım.  Açlıktan mi bilmiyorum sürekli ağlıyor mizmizlaniyor. Beni ve evde ki Herkesi bunaltti berke nin istahsizligi. Elimde kase peşindeyiz. son olarak mutfak tezgahında o suyla oynuyor ben yemek yediriyorum. Doğru olmadığını bile bile. 
Sizce ben daha ne yapmaliyim?
sipraktin şurubu günde 2×2.5  5 gün veriyorum sonra 10 gün vermiyorum
daha sık kullansam ne olur?
Ya da oğlumun yemek yemesi için daha ne yapmalı ne kullanmaliyim?
Şimdiden teşekkürler. ....Iyiki varsınız. ..
Derya
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118420
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2014 Saat 21:20
Sipraktin; gunde 2x1 olcek (5ml) 1 hafta verin, 3 gun ara verin.
DIKKAT: Kilosu: 11.2kg'dan fazla ise, Sipraktin gerekmez.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Tem 2014 Saat 21:21
Yukarı Dön
DERYABENCE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DERYABENCE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2014 Saat 00:59
Hocam boyu 85 cm kilosu 11.3 suan. 18 ayını tamamladı bugün. 
Fakat yemeklerini oyunla tabiri caizse zorla yediriyorum. Bu nedenle sipraktin kullanmak istiyorum.  Hergün işkence gibi yemek yiyoruz. Kendi iisteğiyle asla yemek yemiyor.boy ve kilosu na baktığınızda kullanmamalıyim anladigima göre.  peki hocam  sipraktin yeme isteğini artırırmi yani kendiliğinden yemek yemeyi ister mi?
Çok teşekkür ler hocam...
Derya
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118420
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2014 Saat 18:01
Deneyin... Ama, sakin "cilkini" cikarmayin...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.