|
2 yaş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maria Güven ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2024 Saat 16:30 |
Hocam merhaba
2 yaşındaki oglum gecen hafta bronşları sıkışmısyı,hızlı nefes 2_3 gün sürdü Antibiyotik vermedim, sadece acisini hafifletmek için 2 gun günde 3 kez Calpol verdim, çünkü onu vermeyince aglıyordu. 1 gün nefesi düzeldi, sonra tekrar 1 gün hırıltılı nefes ve hızlı solunum oldu.Suan nefesi iyi ama balgamlı öksürük var. Bir de burnundan çok yoğun yeşil sümükler akıyor ve çok kötü kokuyorlar. Aile doktoru antibiyotik verin demişti, yoksa iyi tedavi etmezseniz kronikleşmiş olur hızlı şekilde tekrar hasta olur ama vermedim Bu yoğun kötü kokuyan sümükler neyin işareti acaba ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İyileştiğinin işaretidir.
Griplerde ilk günlerde akıntı:Su gibidir, ortalarda süt gibi olur, sonuna yaklaşınca Bally kıvamı, sarı-yeşil renk alır. sadece Serum Fiz (10'ar damla) ile temizlik yapın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|