Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > "Anne Olunca Anladim" hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - "Anne Olunca Anladım" Program Tekrarı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu"Anne Olunca Anladım" Program Tekrarı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Konu: "Anne Olunca Anladım" Program Tekrarı
    Gönderim Zamanı: 18 Kas 2007 Saat 13:48
Selam Arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi "Anne Olunca Anladım" programı hafta içi her gün TV8'de saat 14:30 da yayına giriyor. Canlı canlı, dopdolu, bizler için çok değerli bilgilendirmelerin yapıldığı bir  program. Hepimiz o kadar çok şey öğrendik ki yayına başladığı ilk günden beri. Ben kendi adıma anneliği öğrendim diyebilirim. Çünkü ben hamileliğimi ve lohusalığımı TEK BAŞIMA yaşamış, herşeyi kendi kendine öğrenmeye çalışmış biriyim. "Anne Olunca Anladım" bana yalnız olmadığımı göstermiş, bir çok açıdan bilgilendirmiş, bilinçlendirmiş, bana çok şey katmış bir program. Önceki kanalda aynı programı 2-3 kere doya doya izleyebiliyorken, şimdi maalesef hiç izleyemiyorum. Çünkü işe başladım ve program saati izleyebilmem için uygun değil.

Benim gibi çalışan, yakın zamanda çalışacak olan, çeşitli nedenlerle program saatinde tv karşısında bulunamayan arkadaşlar için programın gece, sabaha karşı veya uygun olan herhangi bir saatte tekrarının yapılmasını çok istiyorum. Öte yandan bazı programları da eşimle birlikte izlemek istiyorum. Benim anlatmamla değil, uzmanından öğrensin istiyorum bazı şeyleri. Eskiden ne güzel akşamları oturup beraber izlerdik.

Kısacası el birliğiyle programımızın tekrar yayınının yapılmasını sağlayalım diyorum. Nasıl mı? TV8'i mail, faks yada telefon bombardımanına tutarak. Onlara bu programın bizler için önemini, değerini bir şekilde bildirmemiz lazım. Ben mail attım haftalar önce ama tabi sadece benim mailimle harekete geçmediler. Sizden ricam 5 dakikanızı ayırıp  birer mail de siz atın. Herkesten istiyorum bunu mümkünse. Programı her gün izleyebilenler dahil... Eşimden bile istedim. O da gönderecek :) Hepimiz bir olursak başarırız. Programın tekrar yayınlanmasını sağlayabiliriz. Hülya Hanım'la görüştüm ve o da sorunu ancak böyle çözebileceğimizi söyledi.

Lütfen siz de destek olun...
Sevgiler...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2007 Saat 17:28
duygucum irtibat no ve mail adresinide buraya ekle bence okunduğu anda hemen tıklayıp mail atılsınWink
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2007 Saat 18:08
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2007 Saat 18:42
teşekkürler duygu ClapClap

bende dilek tuttum LOLLOLLOL
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2007 Saat 19:47
Ben hergün izliyorum ama izlemeyen arkadaşlarında bundan faydalanması için, muhakkak mail göndereceğim Duygucuğum ClownClown
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2007 Saat 20:11
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

teşekkürler duygu ClapClap

bende dilek tuttum LOLLOLLOL

AAAAAA süpersin akıllıca vallahi. ama biz duyguyla bunu konuşmuştuk para alıyos şekerim. Ama kıvrak zekanı beğendim canım.ClapClap
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 00:31
merhaba duygu egemen ve sende çok tatlısın. bende proğramı izleyemiyorum çalıştığım için. bende mail atacağım. çok teşekürler. sevgiyle kal.
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 10021
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 02:21
bende izliyorum ama bazen çocuk rahat bırakmıyor izlediğimden de birşey anlamıyorum ama çok yararlı bilgiler edindim bende tekrarları olsa yine izlerim hemen yolluyorum eşimin ve bewnim tüm adreslerimden mail atacağım

Düzenleyen ifakat - 19 Kas 2007 Saat 02:22
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.