oğlumun ajans teklifi |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 10> |
Yazar | |
gülgün
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Tem 2008 Konum: Oğlum hasta:(( Durum: Aktif Değil Puanlar: 1461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 11:45 |
selam kızlar oğlum iki aylıkken erberk ajansa fotoğraflarını göndermiştim.bir kere mail attılar iki kere de aradılar kabul edildiniz buyrun foto çekimine diye.yanlız 25 ytl cekim parası varmış.sizce gitmelimiyim oğluma bir zarar gelirmi ki bir kaç bebek te varmış aslında ama bir hafta sonra gitmem lazım sizce ne yapmalıyım |
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bilmiyom ama benim kiza da almanyada reklam geldi ama turk bakkallari icin varya yayla yayla gibi cekimlere filan gelin dediler ama esim istemedi ...ama senin gönlunden ne geciyorsa onu yap istersen bir git sansini dene istersen git gör ama kalbin ne diyorsa onu yap
|
|
|
|
gülgün
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Tem 2008 Konum: Oğlum hasta:(( Durum: Aktif Değil Puanlar: 1461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sağol canım bende isterim bişiler olsun ama ne bilim bide para almak için çağırıyorlar dedi ama sonrada bu işler kısmet işi diyom bakalım giderim olmazsa
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bir git gör ama tabi önce para icin cagioriyorlar ama bebegine bir sey olmaz bizdeden istediler biz gitmedik iste ceplerine indirceklerdi ama hava almak icin filan sen gidebilirsin fikrim kalbin ne diyorsa
|
|
|
|
gülgün
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
valla canım gideyim ya neye vermiyoruz ki para diyorum hayırlısı bakalım ben sizlere haber veririm bakalım ne yapacaklar
|
|
yasemin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
haberini bekliyoz
|
|
|
|
zeyno18
Altın Üye Sebebi Hayatım Canım Kızım Kayıt Tarihi: 19 Haz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3462 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlısı olur para için değildir bakarsın reklamlarda senin oğluşunuda görürüz
|
|
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı..... |
|
gülgün
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
keşke ya bende çok isterim ama kısmet bakalım
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 10> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|