Hocam acil |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Hayatbilgisi1217
Üye Kayıt Tarihi: 06 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hayatbilgisi1217
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2019 Saat 23:10 |
Saygideger hocam merhabalar 6.5 yasindaki kizim bugun okulda düşmüş. Burnunu zemine vurmuş. Burnu şiştigi için acile goturdum rontgen çekildi kırık yok. Eve geldik midem bulaniyor dedi. Basini duserken vurmadigini soyluyor basinda görünürde birsey yok. Saat gece 00.30 da kusunca acile goturduk tekrar. Dr. Bogaz enfeksiyonu geniz akintisi ve sinuzit var dedi bunlarda yapabilir dedi. Benim korkum acaba basini vurdu da bilmiyor mu? Tomografi cektirmek istemedim.kizim grip oldugunda midesi hassas olur hep ve cogunlukla kusar. Sizce cektirmeli miydim hocamSaygilar
Düzenleyen Hayatbilgisi1217 - 28 Şub 2019 Saat 01:56 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116937 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Takip edin.. Beyinde bir KANAMA olsa, sikayetleri giderek artar ve en sonunda suur kapanir.. Beyinde hasar yoksa, isterse kafa tasinda kirik olsa bile bir sey gerekmez.. - Bogaz enfeksiyonu olsa: Yuksek ATES olur.. Atesi yoksa, k..indan uydurmus demektir.. - Sinuzit olsa: Devamli "maske tarzinda" bas agrilari olur.. Agri yoksa, gene k..ndan uydurmus demektir.. Ne Tomografisi??? Ancak, beyindeki hasar, Kalp ve Solunumu tehlikeye sokuyorsa, o zaman ameliyat oncesi istenir.. Yoksa, ne olacak??? Kus mu konduracaklar?? Tomografide gorulecek kadar bir hadise olsa, bir suru bulgulari olur: Siddetli bas agrisi, kusmalar, cift gormeler, el ve ayaklarda felc veya kasilma durumlari, olur.. Ayrica da , bu gibi durumlar ancak Trafik kazalari gibi cok siddetli kafa travmalarinda olur. Okulda dusmusde!!! Kafasini vurmus ta!!! Boyle palavra sebeplerle hastanelere gitmeniz bile gereksiz.. ILAVETEN: beyin hasarlarinda; Kalp ve Solunum durma noktasina gelirse ameliyat edilir!!! |
|
Hayatbilgisi1217
Üye Kayıt Tarihi: 06 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hayatbilgisi1217
|
Hocam cok teşekkür ederim. Suan herhangibi bir sorun yok şükür Ben sizin sıkı takipcinizim zaten. Bazen barisetim baglaniyo işte. Yinede sizin bu konuda ki gorusunuzu bildigimden cektirmedim tomografi. Iyiki varsiniz saygilar
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|