Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geniz akintisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geniz akintisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aybükeberk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybükeberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geniz akintisi
    Gönderim Zamanı: Dün Saat 09:57
21 aylık, 12 kg ağırlığında ve 88 cm boyundaki oğlum iki gündür burun tıkanıklığı yaşıyor. Gece burundan nefes almakta zorlanıyor ve horlamaya başladı. Hemen serum fizyolojik damla kullanarak burnunu temizliyorum ve burun aspiratörüyle balgam çekiyorum. Ancak burun akıntısı dışarı değil, genize doğru oluyor.

Gece ateşi olmadı ama vücut sıcaklığı normalden yüksekti. Uyumakta zorlandı, bu nedenle vücuduna zeytinyağı ile masaj yaparak rahatlatmaya çalıştım ve uyumasını sağladım. Sabah kalktığında yine genzi doluydu. Aynı işlemleri sabah da uyguladım. Şu anda doktora götürmek istemiyorum.

Burnunu açmak için illadin kullanabilir miyim ? 
Birde bu hastalık grip mi ? Grip  ile ilgili müdahalede bulunuyorum. Çalıştığım için anneannesi bakıyor. Çocuğun korona olduğunu söyleyip benim moralimi bozuyor. Israrla doktora götürmemi istiyor. Sizin  cevabinizj okutacağım. 
Teşekkür ederim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117998
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 11:03
O masajın hiçbir faydası yok. 
Corona'nın sıradan bir Grip'den hiçbir farkı yok, özel bir ilacı/tedavisi de YOK! 
Öncelikle Serum Fiz, 10'ar damla burun deliklerine damlatın, yeterli olmazsa İliadin kullanın.
Yazılarımı mutlaka okuyun. 
Yukarı Dön
Aybükeberk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybükeberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 21:01
Hocam bugün, burnu dışarı akmaya başladı. Öneriniz için teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.