|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2015 Saat 18:31 |
merhabalar kadir hocam,benim 5 aylık oğlumun pipisinde kızarılık var .çiş yaptığı taraf değil,diğer ucunda.neyapmam gerekir.yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pipinin, "1 tane" ucu olur!!!! Siz herhalde, "kok kisminda" demek istediniz. Duzgun bir Pisik Kremi kullanin: Popolin, SebaMed, Nivea gibi.
|
|
![]() |
|
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sizden rabbimbin kere razı olsun,sizi tanımayi nasip ettiği için rabbime hergün şükrediyorum, rabbim size,hayırlı,sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin,sizi başımızdan esik etmesin inşallah. hakkınızı helal edin hocam gerçekten emeğiniz çok büyük bizlere
|
|
![]() |
|
1- hocam evet pipinin kökü kızarıktı ben her alt değiştirmemde sebamed in pişik kremini kullanıyorum ama hergün dahada kızarıyor geliyor bana.başka ne yapabilir hocam.,
2-hocam yazılarınızı okurken afrikadaki bebeğini emziren kadının sütü neyse hergün et yiyen kadının sütüde aynıdır demişsiniz.bize öğretilen bu bilgi yanlışmıdır hocam şöyleki, sen ne yersen bebeğine süttren geçer oda onu yemiş olur,o yediğinin tadını almış olur diyorlar. yanlışmıdır hocam. 3- hiçbirşey yemesekde sütümüz olurmu ,sütümüz bebeğimize yararmı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Altini silerken, farkinda olmadan, fazla bastiriyorsunuz.. Gunde; 2x1 Ultran pomat sadece o bolgeye surun, 1 gunde duzelir.
2- Turkiye'de ogrendiginiz HER BILGI YANLISTIR... Aptali bu kadar cok olan bir memlekette, bir de "KITAP" okuma aliskanligi olmayinca, boyle sacma bilgiler 21. Asirda bile devam eder. Anne sutunun terkibi her annede AYNIDIR.. Yedikleriniz, en son atom veya molekullerine kadar parcalanir, yeniden sentez edilir.. Turklerin zannettikleri gibi bir durum olsa idi, inek sutleride, yedikleri yeme gore lezzet farki olacagi icin, ayri-ayri tesnif edilirdi.. Bir tek, Sogan, sarimsak gibi" aromatik" gidalarin koku ve lezzeti sute gecer.. Inek sutunde de ayni durum vardir, inek sarimsak-sogan yerse sutu kokar.. 3- Su icseniz bile sutunuz olur.. Allah burada butun bebeklere esit davranmis, "Fakir-Zengin" anne sutunun AYNI OLMASINI saglamistir.. Eger sut veren kadin, iyi beslenmezse, olan kendisine olur, bebek hic takmaz, annede ne varsa, soker alir. Annede eksiklik olur,AMA, asla BEBEKTE OLMAZ. Anne sutu; zaman icerisinde, cocugun ihtiyacina gore terkibini degistirir, buda annenin yediklerinden bagimsiz bir durumdur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Oca 2015 Saat 19:23 |
|
![]() |
|
hocam yazılarınızı,bizim sorduğumuz sorulara üşenmeden,bıkmadan,hep iyi niyetle cevapladığınızı gördüğüm zaman inanınki o kadar çok duygulanıyorum,ve size bir o kadar çok dua ediyorum ki,rabbim sizi hiç birzaman darda koymasın,hiçbirzaman elden ayaktan düşürmesin,hayırlı,sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.
1-affınıza sığınarak birşey daha sormak istiyorum. hocam benim 13 yaşındaki kızım 34 haftalık 2340 gr ,şuan 5 aylık olan oğlum 35 haftalık 2900 gr olarak doğdular, ve ben tekrar şuan hamile olduğumu öğrendim.daha bebeğim 5 aylık,sadece anne sütü alıyor.gene etrafta söylenen bazı şeyler var,eğer emzirmeye devam edersem karnımdaki bebeğimin gelişmiyeceğini çok küçük doğacağını , düşük olabilme veya erken doğum olabileceğini söylüyorlar bu ne kadar doğrudur hocam 2-hocam anne sütünde olduğu gibi hamileliktede bebek anne ne yerse onu yermi yoksa gene annenin deposunda ne varsa ihtiyacı olanımı alıyor,yani gebelikte iyi beslenmek gerekirmi bebeğin sağlıklı gelişimi için.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- YALAN... Turk halki neyi dogru biliyorki, bunu dogru bilsin!! EGER: onlarin dedigi gibi bir sey olsa idi, siz "Hamile" oldugunuzu ogrenene kadar zaten cocuk zarar gorurdu.. O zamana kadar anne sutu zararli olmuyor, siz hamile oldugunuzu ogrediginiz gun; "zararli" oluyor.. Akliniz aliyormu?
Turk halki koyun gibi kolay gudulebilsin diye, daha ilk okullardaki egitim sistemi ile, "Dusunme, analiz ve sentez" ozellikleri yokedilmislerdir. Turk halki sual sormaz, muhakeme edemez, fikir yurutemez.. Sadece dedikodu uretir, fitne ve yalan uydurur.. 2- Buda gene necip, Turk milletinin bir uydurmasidir.Yediklerinizin tamami daha midede iken parcalanir, molekullerine ayrilir ve yeniden, anne veya anne karnindaki bebegin vucudunda gerekli maddelere donusur. Gerisi okuyun, daha bugun anlattim. |
|
![]() |
|
hocam çok özür dileyerek gene birşeyler sormak istiyorum.hakkınızı helal edin zamanınızı alıyorum böyle.
1.hocam ben hamile olduğumu ve 5 aylık oğlumu emzirdiğimi yazmıştım,eşim 3 gündür nezle olmuş sanırım banada bulaştırmış benimde boğazım çok ağrıyor ki 2 gün öncesine kadar abartılı olan iştahım kayboldu canım hiçbirşey istemiyor,ağzımı açmakta zorlanıyorum. bu durumda ilaç kullanmamda sakınca varmıdır hocam,yazılarınızda tantum verde sprey önerdiğinizi okudum,kullanmalımıyım hocam. 2.boğazımdaki enfeksiyon emzirdiğim bebeğime bulaşırmı,karnımdaki bebeğime bir zararı olurmu hocam 3.hocam az önce zymaflour kullanmamız gerektiğini okudum. 5 aylık bebeğime 0.25 mg olandan günde 1 tane kullanmam gerektiğini okudum.ayrıca hamileyken kullanılacağını anladım,yanlış mı anlamışım hocam,kullanacaksam günde kaç mg almalıyım,sadece doğuma kadarmı kullanmalıyım hocam. 4.hocam gene yazılarınızda multi tabs da etil alkol olduğunu okudum,alkolsuz olan vitamin,devit 3 ilaçları varmıdır hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|