Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - topallamaya başlama ve boğaz enfeksiyonu ilişkisi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtopallamaya başlama ve boğaz enfeksiyonu ilişkisi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gesnur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 38
Mesajın Direkt Linki Konu: topallamaya başlama ve boğaz enfeksiyonu ilişkisi?
    Gönderim Zamanı: 08 May 2013 Saat 23:55
hocam merhaba,
bugün kızım ayağı burkulmuş da incinmiş gibi topallamaya ve basmamaya başladı.düşme çarpma benim bildiğim kadarıyla olmadı. doktorumuzu aradık ve boğaz enfeksiyonu geçiriyor olabilir bu da eklem ağrısı yapar dedi. 6şar saat arayla dolven vermemizi ve birkaç güne kadar geçeceğini söyledi. şaşırdım, olabilir mi acaba?dolveni verdik ve rahatlamaya başladı, 2 saat sonra ayağını rahat basar hale geldi.
ama aklım karıştı, üstelik hasta da değil, boğazına da baktım kızarıklık yok.siz ne önerirsiniz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119693
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2013 Saat 04:26
Meydani bos bulmus, salliyor iste..
1- O bahsi gecen hastalikta( Akut Eklem Romatizmasi) agri, bogaz enfeksiyonundan, aylar sonra olur.
2- 10 yasindan buyuklerde olur.
3- Diz, kalca gibi buyuk eklemleri tutar ve son derecede agrili, kirmizi sislikler yapar.
4- Allahtan bu hastalik kizinizda yok, yoksa, boyle: "-Doven ver gecer-" diyecek kadar ahmak ve cahil bir doktorun elinde cok kotu durumlara duserdiniz.
5- Kizinizda, onemli bir sey yok, o doktordan uzak durun yeter.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.