Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KAN İÇİN DAMLA ve inek sütü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKAN İÇİN DAMLA ve inek sütü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tutastes Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Konu: KAN İÇİN DAMLA ve inek sütü
    Gönderim Zamanı: 02 Kas 2007 Saat 11:16
Merhabalar zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
5.5 aylık bir oğlum var. 10 günlük olduğundan beri Devit 3  kullanıyoruz henüz kan ilacına başlanmadı.
3 aylık iken gittiğimiz rutin muayenesinde kan değereleine bakıldı değerleri normal yani kansızlık yok diye dr damla vermedi.şimdide geç mi kaldım diye tereddür ediyorum
Ayrıca  bu damlayı kullanıp inek sütü de vern arkadaşlarım var kendi sütleri kesildiği için. ben hesüz hala anne sütü de veriyorum ek gıdalar yanında. ama inek sütü 1 yaşına kadar yasak.bu konuda da bilgi verirseniz seviniri.
Teşekkür ederim.

Düzenleyen tutastes - 02 Kas 2007 Saat 15:31
CANIM OĞLUM
Yukarı Dön
tutastes Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2007 Saat 11:22
lütfen cevap verirmisiniz bu benim için önemli de...
CANIM OĞLUM
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2007 Saat 12:07
Merhaba...
Demir eksikliği ve kansızlık gelişmesin diye demir damlası verilir. Bu doğru bir uygulamadır. geç kalmış sayılmazsınız. Doktorunuz dozunu belirler. İnek sütü yasak değil. Tercih etmiyoruz o kadar. Tedbirli olmak açısından tercih etmiyoruz. Zaten peynir ve yoğurt alacak bir yaşına. Bu da inek sütüne karşı bir allerji ortaya çıkacaksa gösterir kendini. Bu biraz da ekonomik koşullarla ilgili. İnek sütü yerine biberon maması tercih ediyoruz. Bunlar da inek sütünden imal ediliyor. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.