Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zymafluor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumzymafluor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 173
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: zymafluor
    Gönderim Zamanı: 23 Ara 2016 Saat 00:43
https://www.amazon.de/Zymafluor-25-Tabletten-250-stk/dp/B007FAREF2/ref=aag_m_pw_dp?_encoding=UTF8&m=A3VCENPH84YB1V
 Bugün bu adresten sipariş verdim. Kredi kartı ile ödeme yapılıyor. Türkiye'ye 16 euro kargo ücreti çıkıyor. Ücretsiz kargo için alt limit var. İnşallah elime ulaşır. En geç 17 ocak olarak teslim tarihi verdiler. İlgilenen arkadaşlar siteyi inceleyebilir. 
Yukarı Dön
ozan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2016 Saat 08:58
bilgilendirme için teşekkürler. türkiyeye ücretsiz kargo 49 euro ve üzeri diye biliyorum ama denediğimde olmuyor. acaba satıcı amazon.de olmadığından mı olmuyor?

reçetesiz geçmeme durumu olabilir mi gümrükten?

Düzenleyen ozan - 23 Ara 2016 Saat 09:06
Yukarı Dön
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2016 Saat 12:38
Ücretsiz kargo şartları var tam inceleyemedim. Ama çok yüksek miktarda alışveriş yapmak istemiyorum. Ürün elime gelirse bir dahaki sefer arkadaşlarla birlikte getirtebiliriz. Kutuda 250 adet var. Ve son kullanma tarihi nasıl bilmiyorum. Zaten oğlum 9 aylık olduğu için bir tane kullanacağız. Yakın tarihli ürün gönderilirse belki kutuyu bitiremeyeceğiz.  Ürün elime gelirse yine burdan yazarım. Başka satıcılar da var fakat türkiye ye satış yapmıyorlar. Hepsini incelemek lazım.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120424
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2016 Saat 19:15
Goruyorsunuz degilmi; Halkindan ziyade, sahtekar discileri koruyan, Saglik Bakanligi yuzunden ne
sikintilar ve masraflara giriyorsunuz!!!
Fluor hakkindaki yalanlarla hala milleti kandirmaya calisiyorlar.. Fluor zehirlenmesi belirtilerini, sanki
tedavi dozu ile oluyormus gibi anlatiyorlar.

TURKIYE'DE SAGLIK KIMLERIN ELINDE GORUN..

Yukarı Dön
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2016 Saat 23:34
Biz sizin sayenizde birşeyler yapmaya çalışıyoruz en azından. İyiki varsınız. 
Yukarı Dön
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2016 Saat 23:37
Hocam birde siz bana sanki babammış gibi geliyorsunuz. O kadar güven veriyorsunuz. Size olan sevgim hürmetim sonsuz.
Yukarı Dön
ozan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2017 Saat 10:40
merhaba, zymafluor'lar elinize ulaştı mı?
Yukarı Dön
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2017 Saat 23:43
Merhaba. Gümrükten geçmesi için reçete istiyorlar. Yarın aile hekimine soracağım bakalım reçete yazacak mı?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.