|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2016 Saat 00:43 |
https://www.amazon.de/Zymafluor-25-Tabletten-250-stk/dp/B007FAREF2/ref=aag_m_pw_dp?_encoding=UTF8&m=A3VCENPH84YB1V
Bugün bu adresten sipariş verdim. Kredi kartı ile ödeme yapılıyor. Türkiye'ye 16 euro kargo ücreti çıkıyor. Ücretsiz kargo için alt limit var. İnşallah elime ulaşır. En geç 17 ocak olarak teslim tarihi verdiler. İlgilenen arkadaşlar siteyi inceleyebilir.
|
|
![]() |
|
ozan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgilendirme için teşekkürler. türkiyeye ücretsiz kargo 49 euro ve üzeri diye biliyorum ama denediğimde olmuyor. acaba satıcı amazon.de olmadığından mı olmuyor?
reçetesiz geçmeme durumu olabilir mi gümrükten? Düzenleyen ozan - 23 Ara 2016 Saat 09:06 |
|
![]() |
|
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
Ücretsiz kargo şartları var tam inceleyemedim. Ama çok yüksek miktarda alışveriş yapmak istemiyorum. Ürün elime gelirse bir dahaki sefer arkadaşlarla birlikte getirtebiliriz. Kutuda 250 adet var. Ve son kullanma tarihi nasıl bilmiyorum. Zaten oğlum 9 aylık olduğu için bir tane kullanacağız. Yakın tarihli ürün gönderilirse belki kutuyu bitiremeyeceğiz. Ürün elime gelirse yine burdan yazarım. Başka satıcılar da var fakat türkiye ye satış yapmıyorlar. Hepsini incelemek lazım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120424 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruyorsunuz degilmi; Halkindan ziyade, sahtekar discileri koruyan, Saglik Bakanligi yuzunden ne sikintilar ve masraflara giriyorsunuz!!! Fluor hakkindaki yalanlarla hala milleti kandirmaya calisiyorlar.. Fluor zehirlenmesi belirtilerini, sanki tedavi dozu ile oluyormus gibi anlatiyorlar. TURKIYE'DE SAGLIK KIMLERIN ELINDE GORUN.. |
|
![]() |
|
Biz sizin sayenizde birşeyler yapmaya çalışıyoruz en azından. İyiki varsınız.
|
|
![]() |
|
Hocam birde siz bana sanki babammış gibi geliyorsunuz. O kadar güven veriyorsunuz. Size olan sevgim hürmetim sonsuz.
|
|
![]() |
|
ozan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
merhaba, zymafluor'lar elinize ulaştı mı?
|
|
![]() |
|
Merhaba. Gümrükten geçmesi için reçete istiyorlar. Yarın aile hekimine soracağım bakalım reçete yazacak mı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|