msjıma ek olarak kadir beyi tanıyana kadar yaptığım hatalar ,
kızım 20 günlükken isilik olduğunda, kırmızı noktalar ve kabuklanmalardan bakılmayacak hale gelen yüzünün iltihaplı egzama olduğunu ve hayat boyu sürebileceğini teninin yağlı olmasından kaynaklandığını açıklayan doktoruma safça inandım
her grip sonrası yaşadığımız otitlerin bakterilerden kaynaklandığını antibiyotiksiz düzelmeyeceğini soylediklerindede inandım
grip sırasında verilen ilaçları kullandığımda 2 ay boyunca öksüren çocuğuma en son gittiğim doktorun mideden akciğerlere kaçak olabileceğini soylediğinde tırstım
bu kadar sık otit olmayacağını çok fazla grip olduğu için aslında alerjik olabileceğini soylediklerindede inandım
ve işlin aslını anlamak için şartlarımızı zorlayarak ünv hastanesi bölüm başkanı öğretim üyesi ünvanlı profa gittiğimizde,muayenehanesinde alerji testleri ve bağışıklık testlerinin 900 tuttuğunu peşin ödersek 700olacağını (sanki beyaz eşya alıyoruz) eğer bağışıklığı düşükse antibiyotikle koruma altına alırız çocuk daha az hastalanır veya hastalanmaz dediğindede bi bildikleri vardır diyerek malesef bu saçmalıklarada inandım
evet ben cahilliğin verdiği çaresizliğimin farkını ''anne olunca anladım'' sizi çok seviyorum kadir hocam iyiki varsınız