|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2017 Saat 10:48 |
Hocam 6 yaşındaki kızımın dişlerine flor uygulaması yaptırdım. Yumuşak bir diş kalıbına flor jeli sıkıp tüm dişlerini kalıba bastırıp 1 dk tuttu o sırada çocuk herhangi bir yutma işlemi yapmadı. Daha sonra tükürük beyaz olana kadar bir kaba tükürüp işlemi tamamladı. Yarım saat bir şey yemedi içmedi o günde süt ürünleri kullanmadık. 6 ay sonra bu işlem yeniden yapılacak. Hocam uygulanan flor miktarını mutlaka doktor bilinçli yapmıştır aşırı bir flor uygulaması olmamıştır sanıyorum. Bu işlem bir kez daha yapıldığında benim bilinçli olmamı gerektiren bir durum varmı ? Kızım yutmadım dedi ama açıkçası emin değilim bir zararı olmaz değil mi ? hocam teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem... AMA, zehirlenme olabilmesi icin, Fluor:Kilo basina,7,4mg'dan fazla alimasi gerekir.....
6 yasinda: 20kg desek, 20kgX7,4= 148mg eder... 150mg ustu zehirlenmenin ilk arazi olan, bulanti/kusma yapar.. Goruyorsunuz, 1 tanesinde; 0,25mg olan Zymafluor Tablete zararli diyen sahtekarlar simdi; rahatlikla "Fluor uygulamasi" yapiyorlar!! Islerine, cikarlarina geldimi her sey serbest, kendilerine bir cikari olmayinca, "aman ha, zararlidir"... Zymafluor ilacinin Ithalatina bile mani oldular.. Saglik bakanliginda ne rusvetler dondugunun isaretidir.. Devlet bile bunlardan yana!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|