fırında karnabahar |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 10> |
Yazar | |||||
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Gönderim Zamanı: 01 Ara 2008 Saat 20:29 | ||||
geç kaldın meryemimben yarısını yumurta ile kızarttım diğer yarısınıda sarmısaklı yoğurtla karıştırıp üzerine dereotu koydum aha şimdi kocişi bekliyom
tabi beyefendi bunu yemez onun içinde kabak yemeği yaptım
|
|||||
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|||||
meryem
Altın Üye Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
Gönderim Zamanı: 01 Ara 2008 Saat 20:38 | ||||
o da güzel olmuştur afiyetle olsun canımcım
|
|||||
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Gönderim Zamanı: 01 Ara 2008 Saat 21:06 | ||||
ay çok güzel görünüyor .. yarın denemek istiyorum tabi dolaptaki karabaharım bozulmadıysa
|
|||||
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|||||
meryem
Altın Üye Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
Gönderim Zamanı: 01 Ara 2008 Saat 21:33 | ||||
kırk yıllık karna baharı karabahar yaptığına göre umudunu kes o bozulmuşturrr |
|||||
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2008 Saat 20:53 | ||||
benim karabaharım hala bozulmamış meryemcim haşladım tarif almaya geldim birazdanda fırına gidecek güzelim karabaharım sonucu sizinle paylaşmayı düşünüyorum efendim
|
|||||
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|||||
ifakat
Kıdemli Moderatör "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 11323 |
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2008 Saat 15:44 | ||||
çok güzel görünüyor meryam yaa her şeklini yediğim bi sebze karabaharayy zehra yabende adını karnıbahar biliyodumbende ilk iş alıp deneyeceğim
ellerine sağlık canım
|
|||||
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|||||
meryem
Gönderim Zamanı: 26 Ara 2008 Saat 14:59 | ||||
|
|||||
küçük kanaryam
Elmas Üye minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9404 |
Gönderim Zamanı: 26 Ara 2008 Saat 15:01 | ||||
meryem sıra senin topikte kanımca
|
|||||
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 10> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|