Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Et Yemekleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Fırında etli türlü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuFırında etli türlü

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009
Konum: giresun
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13231
Mesajın Direkt Linki Konu: Fırında etli türlü
    Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 21:08
Malzemeler

3 tane patlıcan 
2 patates
3 tane biber 
sarmısak
250 gr kuşbaşı et ( ben koyun kullandım)
5 tane domates
salça
tuz 
(Dileyen arpacık soğanda koyabilir bende yoktu koymadım)



Etlerimizi yıkadıktan sonra suda haşlamaya bırakıyoruz ( 30- 40 dk)
Patates patlıcan biberleri yemeklik doğruyoruz fırını 200derece ısıtıp tepsimizi yağlıyoruz sebzeleri tepsiye alıp karıştırıyor ve fırında kızartıyoruz Kızartma işlemi bitince ( ben tepsideki yağı süzdüm bir bardağa) doğradığımız domatesleri sarımsak tuz ve haşlanan etimizi ilave ediyoruz az salçayla et suyumuzda ezip tepsiye döküyoruz üstünü alüminyum folyo ile kapatıp 150 derecede pişiriyoruz ( Dilediğiniz baharatları ilave edebilirsiniz ) 
Afiyet olsun
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009
Konum: giresun
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13231
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 21:08
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009
Konum: giresun
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13231
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 21:09
Ben biberleri biraz büyük doğradım eşim kolay ayırsın diye LOLLOLLOLLOLLOL
Siz daha küçük doğrayın LOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 21:10
silmeyin sakinLOLyarin yazdircam bunu sakin dokunmayin bayildimaaaaaaaaLOLClapClap

Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009
Konum: giresun
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13231
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 21:12
Kız kim neden silsin LOLLOLLOLLOLLOL
Ama aynı tarifden varsa taşır belki Hilal LOLLOLLOL
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 21:13
sakin tasimasin o ne anlar guzelden LOLLOLLOLvallahi usenmesem yapacagim LOLLOLLOLama ben firin tepsilerimi attim borcamda olurmu punkLOLLOLLOL

Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009
Konum: giresun
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13231
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 21:14
Olur tabi ama kızarmasını yaparken arada arada karıştır azcıkta yağını bol koy sonra süzersin başka yere LOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 21:16
karistirmak sartmi yaneeeeeeeLOLLOLtamam yapam sonra eti koyam sonra vs...yapamLOLLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.