Sevgili dostlar..
Uzun bi süredir kafamı meşgul eden birşeyi sizlerle paylaşmak istedim,lütfen bu konudaki fikirlerinizi yazarmısınız?..
Eşim Zuhalin herşeyiyle ilgilenir,yedirir,bezler,yıkar vs.,kızımda zaten bundan keyif alır, Ahmet evdeyse mutlaka onun yapmasını ister,eğer babası yapmazsa ağlar..Ama bu konuda kayınvalidemden hep eleştiri alıyoruz,huylarını biliyorum Ahmetide bu konuda gaza getiriyo eminim

..Baba alt açmaz,baba banyo yaptırmaz çok ayıp..Ben kızıma ayıbıda öğretiyorum zaten,başkasının yanında kendini korusun mahrem yerlerini bilsin diye,ama bu çocuk sonuçta anca öğreniyo..
Dün yorgun argın eve geldik ayakta duramıyom ağrıdan,eşime kızı sen yıka dedim yıkamadı,anası yüzünden,banyodan çıktık kızım babasının giydirmesini istedi ama adam giydirmedi,anası yüzünden ayıpmış

Sizce bu ayıp kavramı babayı ne kadar kapsar,kızım 3 yaşında,kayınvalidem haklımı,acaba bende hak veriyorum ama işimemi geliyo eşimin ilgilenmesi..Çünkü biliyosunuz elişi yapıyom yüz kere kalkıyorum kızla,babası gelince ona devrediyorum nefes alıyorum,aksi halde kızım gündüzde uyumuyo gecede