Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Fikirlerinize İhtiyacım Var!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuFikirlerinize İhtiyacım Var!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Konu: Fikirlerinize İhtiyacım Var!
    Gönderim Zamanı: 05 Nis 2010 Saat 11:14
Sevgili dostlar..

Uzun bi süredir kafamı meşgul eden birşeyi sizlerle paylaşmak istedim,lütfen bu konudaki fikirlerinizi yazarmısınız?..

Eşim Zuhalin herşeyiyle ilgilenir,yedirir,bezler,yıkar vs.,kızımda zaten bundan keyif alır, Ahmet evdeyse mutlaka onun yapmasını ister,eğer babası yapmazsa ağlar..Ama bu konuda kayınvalidemden hep eleştiri alıyoruz,huylarını biliyorum Ahmetide bu konuda gaza getiriyo eminimTongue..Baba alt açmaz,baba banyo yaptırmaz çok ayıp..Ben kızıma ayıbıda öğretiyorum zaten,başkasının yanında kendini korusun mahrem yerlerini bilsin diye,ama bu çocuk sonuçta anca öğreniyo..

Dün yorgun argın eve geldik ayakta duramıyom ağrıdan,eşime kızı sen yıka dedim yıkamadı,anası yüzünden,banyodan çıktık kızım babasının giydirmesini istedi ama adam giydirmedi,anası yüzünden ayıpmışTongue
Sizce bu ayıp kavramı babayı ne kadar kapsar,kızım 3 yaşında,kayınvalidem haklımı,acaba bende hak veriyorum ama işimemi geliyo eşimin ilgilenmesi..Çünkü biliyosunuz elişi yapıyom yüz kere kalkıyorum kızla,babası gelince ona devrediyorum nefes alıyorum,aksi halde kızım gündüzde uyumuyo gecedeConfused
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2010 Saat 11:31
oyun oynaması sac taraması dıs kıyafet gıydırmesı yemek yedırmesı normal..ama yıkaması dogru degıl..erkek cocuguda annenın yıkaması dogru degıl baba yıkamalı arastırdıgım ve cevremde gordugumu paylasıyorum..tvde dınlemıstım.anne bıle yıkarken kıyafetlerını cıkarmamalıymıs..bence banyoyu baba yaptırmamalı..erkek olsaydı cocugun ozaman yaptır yaptırabıldıgın kadarSmile
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4685
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2010 Saat 11:32
biz bunu psikolağa sormuştuk ,çocuklarla banyoya girmenin doğru olmadığını ,çocuğu annenin yıkaması gherktiğini ve anneninde giyinik  olması gerktiğini söylemişti...biz bunu uygulayabildik mi?tabiki zaman zaman babası yıkadı..
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2010 Saat 11:45

Biz çocukla beraber hiç girmedik duşa,sadece onu yıkıyoruz,ama baba evdeyse o yıkasın istiyo..Ayıp kavramını öğretiyorum ama babada işe yaramıyoTonguedün gece çok ağladı,o ağladı babaannesi söylendi,babaanne söylendikçe babasıda ben seni yıkamıcam üstünü giydirmicem dedikçe kız gitti öteki odaya içini çeke çeke ağladıUnhappy

Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2010 Saat 12:10
Canım babanın yıkama dışında tüm işlerini yapması tabiki gerekli... ama babanın yıkaması konusunda ben açıkçası kayınvalidene katılıyorum. bizde son 2 aya kadar ben yıkıyordum son bir düzenleme yaptık şimdi alperi babası yıkıyor ben giydiriyorum
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2010 Saat 12:12
Zuhale çok üzüldüm yaaa birden kesmek yerine yavaş yavaş kesseydiniz banyo işini yaaaa
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2010 Saat 12:22
evet emine keşke yavaş yavaş bıraktırsaydınız biranda olunca çocukta üzüldü.bak geçen gün ben bir yazı paylaşmıştım neydi hatırlamadım şimdiTongueTongueorda aynalama tekniği var zehra bilir.şimdi zuhal üzülüyor ya ona diyeceksinki "ahh zuhal şimdi baban seni yıkamadığı için çok üzüldün,çok ağladın dimi.tühhhh ama napalım artık babanın yıkamaması gerekiyormuş.nasıl yapabilirz başka çaremiz yok " gibi konuşarak yani onun psikolojik durumuna inerek konuşman gerekiyormuş.nereydi yaw o yazımTongueTongueTongue
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2010 Saat 12:22
Dedimya hak veriyorum ama Zuhal pek içlendi onlar söylendikçe,yıkama işini geceye bırakmıyom gün içinde yıkıyom ama bazen babası evdeyken yıkanması gerekiyo babası yıkasın istiyo,zaten bizimki babacı herşeyini o yapsın istiyoConfused
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.